PRIJOVIĆKA SE POVLAČI SA SCENE, FILIP JE UCIJENIO: Procurili detalji žestoke svađe, Živojinovići lupili šakom o sto!

Showbizz

PRIJOVIĆKA SE POVLAČI SA SCENE, FILIP JE UCIJENIO: Procurili detalji žestoke svađe, Živojinovići lupili šakom o sto!

Filip Živojinović ucenjuje Prijovićku, ako se ne povuče sa scene, snosiće posledice.Aleksandra Prijović nastavlja da obara rekorde kada su koncerti u pitanju, međutim, dok je njoj karijera na prvom mestu, njenom suprugu Filipu Živojinoviću su vizije nešto drugačije.

On je iskoristio momenat dok su zajedno boravili u Americi da popriča sa suprugom i tada joj je jasno stavio do znanja da mu je želja da se, kada završi sa turnejom, bace na pravljenje drugog deteta. Smatra da je Aleksandra ostvarila nezapamćeni uspeh i da može sebi da priušti pauzu od godinu i po dana, kako bi ostala u drugom stanju i podarila mu dete.

Kako saznaje Star, Aleksandra je bila šokirana Filipovim izlaganjem, pa mu je rekla da sada ne razmišlja o tome i da je fokusirana na koncerte, kao i nove pesme, koje ima u planu da snimi. Filip je bio malo oštriji, pa joj rekao da pesme mogu i da sačekaju i da nije u redu da prave veliku razliku između prvog i drugog deteta. U jednom momentu joj je, kao kroz šalu, saopštio da će se on povući i da joj neće pomagati u karijeri, ako mu ona ne ispuni želju.

Kada su se vratili iz Amerike, Prija je to ispričala porodici, a onda se umešala i Brena, koja je poručila Filipu da je Aleksandra mlada, te da neće biti problem da ostane u drugom stanju, ali da sada treba da ispoštuje publiku i posveti se turneji i pesmama.

Filip je spustio loptu, ali naglasio da sledeće godine svi očekuju da ih Aleksandra i on obraduju lepim vestima. (republika.rs)