Šako Polumenta sa rahmetli ocem, emotivni video koji bilježi preko 136.000 lajkova…

Showbizz

Šako Polumenta sa rahmetli ocem, emotivni video koji bilježi preko 136.000 lajkova…

Na snimku objavljenom na Šakovom Facebook profilu, pjevač izvodi pjesmu svom ocu dok leži u krevetu. Oči su mu pune suza, ali nakon dubokog uzdaha hrabro nastavlja da pjeva. Pjevač se zahvaljuje na podršci i ističe da su divni komentari dokaz da plemenitost i dio duše opstaje i u teškim vremenima.

Snimak oca i sina je dirljiv, a mnoge je rasplakao. Video je objavljen 2020. godine a nedugo nakon toga, u maju 2021. Šako je podijelio tužnu vijest da mu je premino otac Muradif Polumenta i od njega se oprostio potresnom porukom. Šako je objavio video sa ocem, a poruka koju je napisao na društvenim mrežama mnoge je rastužila.

-Otišao je moj gospodin, moj ponos, moj idol, moja snaga i temelj porodice. Otišao si, oče moj. Svi kažu blago tebi, ramazan, blagi dani i uoči Bajrama. Baš tada bog bira da najbolje smjesti kod sebe. Čekao si to. Čeka te baš ta žena koju si najviše volio. Ta žena je moj život, tvoj život, a majka svih nas. Trebao si nam jos Muki. Zagrli mi majku. Šapko je gore i on je uvijek bio tvoja snaga i oslonac. Idi, odmori se i oprosti mi što te zadnjih mjesec dana nisam zagrlio jer me korona odvojila od tebe. Lahka ti crna zemlja, oče moj – napisao je pjevač. ekskluziva.ba

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sako Polumenta (@sakopolumenta)