Borili joj se za život: Ana Bekuta hitno operisana u inostranstvu, ovo su detalji…

Showbizz

Borili joj se za život: Ana Bekuta hitno operisana u inostranstvu, ovo su detalji…

Popularna pevačica narodne muzike, Ana Bekuta je operisana pre tri nedelje u Austriji, piše Skandal.

Na estradi se pročula informacija da je Bekuta otišla u Tursku na generalni remont zamene silikona, liposukciju i fejslifting, a navodno su u pitanju čiste izmišljotine i insinuacije dokonih ljudi, pa pomenuti medij navodi da pevačica ima velike zdravstvene probleme.

– Ma kakva estetske intervencija i remont? Treba da je sramota te ljude koji to pričaju, Ana Bekuta se ozbiljno bori za svoje zdravlje. Uopšte ne želim da sa medijima delim o čemu je reč, ali situacija nije bila naivna.

– Ona je operisana u inostranstvu i bori se za svoje zdravlje. Srećom, Ana je uvek bila pozitivna i svi njeni pravi prijatelji znajuz sa čim se ona suočava i kolikoi je borac i da će i iz ove bitke izaći kao pobednik. Samo molim dežurne abronoše i dušebrižnike da ne šire takve gnusne laži po estradi.

– Njoj ne treba nikakva medijska hajka oko bilo čega niti bilo kakav marketing. Žena želi samo da se izbori za svoje zdravlje, i ostavite je više na miru – priča Anina dobra prijateljica ua Skandal.

Prijateljica nije želela da otkriva kakva je dijagnoza, ali svakako da je u pitanju što ozbiljno navodno, čim se Ana potpuno povukla i ne oglašava se nigde. Ono što se dalje navodi jeste da je pevačica svoj zdravstveni problem potpuno slučajno otkrila, ali na vreme, pa je operacija bila neizbežna. Ona je operisana u Austriji u Beču gde živi već neko vreme.

Oporavak nakon operacije ide u pravom smeru. Zbog toga se ona sada ni ne oglašava iako je objavila i novi album.

– Sve je ostalo na stendbaju. Sada joj je zdravlje najbitnije. Ana će se vratiti u Zvezde Granda tokom maja, tako da će ona završiti ovu sezonu. IZVOR: Scandal