Zet Zorice i Kemiša javno priznao: Vraća se staroj ljubavi, nju je volio i prije ženidbe sa Zlatom

Showbizz

Zet Zorice i Kemiša javno priznao: Vraća se staroj ljubavi, nju je volio i prije ženidbe sa Zlatom

U muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” mnogi današnji pevači i pevačice su prepoznati, a među njima se našao i Miloš Vujanović. Iako je pred njim je bila sjajna muzička karijera, Miloš se povukao iz javnosti i posvetio porodici.

Nakon višegodišnje pauze, zet Zorice i Kemiša se vratio u velikom stilu, te je pre nekoliko dana u jednom prestoničkom restoranu promovisao pesmu “Put do pakla” za koju je snimio i visokobudžetni spot, a glavnu ulogu u spotu poverio je svojoj supruzi Zlati. Ovo je prvi put da se ćerka Zorice i Kemiša oprobala u ulozi glumice pa ne čudi što su nju i Miloša iz prvih redova podržavali Zorica i Kemiš.

U prijatnoj atmosferi, zet Zorice i Kemiša je predstavio svoju numeru, a pored članova porodice, promociji su prisustvovali i brojni prijatelji, saradnici, direktor Granda Goran Šljivić, glumica Milica Tomašević i drugi. Pesma je nagrađena gromoglasnim aplauzom, a pravo iznenađenje je usledilo kada je Miloš sa svojim bendom zapevao nekoliko svojih pesama, ali u novoj verziji.

“Iako sam bio na diskografskoj pauzi to ne znači da sam sedeo skrštenih ruku, a večeras ste videli samo deo toga. Pesma, spot i kratki nastup samo su početak i spremam još mnogo lepe muzike, a uskoro krećem i aktivnije da se bavim nastupima“, otkrio je.

Miloš je takođe objasnio i zašto je napravio toliko dugu pauzu i istakao da je sada spreman da se vrati muzici koja je bila i ostala njegova velika ljubav.

“Čitav život sam sanjao da zasnujem srećnu porodicu i srećan sam što imam uz sebe svoja dva anđela, suprigu i ćerkicu. Kada sam saznao da ću postati otac, odlučio sam da smanjim broj nastupa i da budem uz svoju princezu u najbitnijim godinama odrastanja. Sada je ona dovoljno velika da mogu da se više posvetim karijeri, imam podršku svih i spreman sam da se vratim muzici koja je bila i ostala moja velika ljubav”.

Miloš i Zlata su ponosno pozirali fotografima i nisu krili dobro raspoloženje. Zorica Brunclik je na promociji svog zeta istakla koliko je ponosna na njega, ali i na ljubav koju gaje Zlata i Miloš.

“Meni je najvažnije da su Miloš i Zlata složni, u čemu su i uspeli. Oni su toliko zaljubljeni, da on nije ni razmišljao da se bavi muzikom. Sve je on ovo zaslužio.”

Brunclikova je otkrila i da se Kemišova i njena ćerka u potrazi za mužem mnogo ugledala na svog oca.

“Jedne godine za Dan ljubavi, Zlata je meni rekla da želi muža kao što je moj otac. Ja sam tada rekla: “Miloše, ako želiš da stigneš Miroljuba, moraš na časove kod nje”. Šalu na stranu, Miloš je divan mladić i sve je ovo zaslužio.” IZVOR: Nova.rs