Sabrina dijelila sretne slike sa kćerkom, pa poludjela i uradila ono najgore: Ali prvo nazvala muža…

Region

Sabrina dijelila sretne slike sa kćerkom, pa poludjela i uradila ono najgore: Ali prvo nazvala muža…

Djevojčica se skoro sedam nedelja borila za život, ali je nažalost podlegla povredama, dok je njena majka trenutno na psihijatriji Nekoliko nedelja nakon što joj je majka, kako se sumnja, rasjekla stomak, djevojčica (5) je preminula u bolnici u Nemačkoj. Do užasnog incidenta došlo je sredinom januara iza zatvorenih vrata lijepe kuće u Hoji: Sabrina H. je navodno tamo rasjekla djevojčici stomak. Doktori su se nedeljama borili za njen život.

“Pošto je dijete umrlo od zadobijenih povreda, sada se vodi istraga za izvršeno ubistvo iz nehata”, rekao je portparol javnog tužilaštva u Verdenu Aleksander Hege.

Majka je prvobitno bila pod istragom zbog pokušaja ubistva.

“Optužena ostaje privremeno smeštena u psihijatrijskoj bolnici”, kaže javni tužilac.

Sabrina je uhapšena odmah nakon zločina i od tada je po nalogu suda u psihijatrijskoj bolnici. Tačna pozadina zločina i dalje ostaje nejasna, prenosi Bild. Odmah nakon porođaja, Sabrina je objavljivala fotografije sa bebom i sretne porodice. Ali idila se razbila. Komšije su za Bild rekle da je dete bilo nemirno.

“Stalno se vrpoljila, samo je trčala na ulicu”, rekle su komšije.

Prema navodima porodice, djevojčica je imala neku vrstu “minutnog plača”, a onda je iznenada počela da udara i imala je pravi napad vrištanja. A onda bi se napad završio.

“Majka je sigurno poludjela zbog toga”, dodala je komšinica.

Djjevojčicu su svakog jutra autobusom vodili u vrtić. Sabrinin poznanik je rekao da je njen suprug stalno bio na poslu i da je ona često ostajala sama. Na dan zločina Sabrina je navodno očajnički zvala svog muža, koji je opet bio odsutan zbog posla.

Navodno mu je rekla da će “isjeći zlo iz nje”, prema informacijama Bilda. Otac je navodno odmah pozvao rođake, koji su obavestili policiju. Djevojčica je pronađena živa ali joj je stomak bio presečen. Odvedena je u bolnicu sa ozbiljnim povredama i umrla je skoro sedam nedelja kasnije. (Telegraf.rs)