Mama zadrijemala na kauču pa se probudila u noćnoj mori: “Kako ovo ukloniti?”

Zanimljivosti

Mama zadrijemala na kauču pa se probudila u noćnoj mori: “Kako ovo ukloniti?”

Roditeljstvo je iscrpljujuće i rijetko se ukaže prilika za drijemanje. Kad se to dogodi, mame i tate će je iskoristiti. Međutim, kako je jedna majka otkrila, slučajno zaspati i ostaviti dijete da se zabavlja može imati negativan učinak.

Na Instagram profilu @alaylaslife objavljena je snimka u kojoj majka pokazuje što ju je dočekalo kad se probudila. Po kauču, zidovima, čak i vratima sobe, zatekla je žvrljotine jarkih boja.

“Alayla se probudila jutros u 5:30. Ležala sam na kauču i kratko zadrijemala. Ovo me dočekalo. Dajte mi savjete kako to ukloniti”, napisala je. Kasnije je dodala da je uspjela ukloniti sve tragove.

Crtanje je izvrstan kreativni ispušni ventil za djecu i omogućuje im da izraze sebe i svoje ideje. Crtanje također pomaže djeci objasniti kako se osjećaju, bez upotrebe riječi ili pojmova koje djeca teško razumiju. Zbog toga je crtež važan medij u dječjoj likovnoj terapiji. Omogućuje neverbalni način komuniciranja širokog spektra emocija s kojima se možda bore.

Istraživanja pokazuju da crtanje također može pomoći djeci u učenju. Učenje stvaranja onoga što vide i percipiraju kroz umjetnost, također im može pomoći u razumijevanju svijeta oko sebe i rješavanju problema. Također, može poboljšati pamćenje.

Međutim, crtanje na kauču nije idealno, stoga je ključno osigurati materijale poput papira, olovaka ili bojica. Izvor: Index

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Simona&Alayla | Infant Burnawarness (@alaylaslife)