Strašna nesreća kod Niša: Četveročlana porodica sletjela s puta, poginuli majka i kćerka (22)

Region

Strašna nesreća kod Niša: Četveročlana porodica sletjela s puta, poginuli majka i kćerka (22)

Četvoročlana porodica sletjela je automobilom s puta kod niškog naselja Prosek. Majka i kćerka (22) su poginuli, otac je u Kliničkom centru bez teških povreda, a životno je ugrožena i druga kćerka.
Kako navode iz niške policije, oko 13.30 sati im je prijavljeno da je Citroen sletio sa starog puta Niš – Prosek. U automobilu je bila četvoročlana porodica, prenose srbijanski mediji.

Majka je stradala na mjestu događaja. Iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu kažu da je 54-godišnji otac, inače vozač, svjestan i da je nakon dijagnostike utvrđeno da nema težih povreda, dok je druga kćerka životno ugrožena.

V. Š. (22) je imala veoma teške unutrašnje povrede. Nekoliko sati je bila u operacionoj sali, da bi nedugo došla vijest da je i ona preminula. Kćerka L. A. (24) ima teške povrede unutrašnjih organa. Mediji u Srbiji nezvanično saznaju da se nesreća dogodila u blizini Konjičkog kluba, kao i da su na terenu bili i vatrogasci i pomagali u oslobađanju povrijeđenih koji su ostali u vozilu. Izvor: Radio Sarajevo