Majčino srce nikada ne griješi: Divna je odmah prozrela Duška Tošića

Showbizz

Majčino srce nikada ne griješi: Divna je odmah prozrela Duška Tošića

Svojevremeno je majka Jelene Karleuše učestvovala u jednom rijalitiju i tada je sa pjevačicom Zoricom Marković pričala o budućnosti svoje kćerke Jelene i zeta Duška. Divna Karleuša i Zorica su tada ćaskale o raznim temama i dotakle se i Jeleninog i Duškovog braka.

Naime, Zorica je prepričavala Divni da joj je jedan vidovnjak rekao da će se Jelena na kraju udati za bogatog Amerikanca, dok je Jelenina mama pažljivo slušala, a zatim i prokomentarisla zeta.

“Ona njega ne interesuje! Znaš, Duško je švaleraj neviđeni. Boli me uho, samo neka je ona meni živa i zdrava”, rekla je majka Jelene Karleuše i dodala:

“Posebno mi se sviđa ovaj bogati Amerikanac”, rekla je Divna kroz šalu.

Godinama kasnije, Divna, majka Jelene Karleuše je promijenila mišljenje o zetu. Ona je Dušku povodom njegovog 34. rođendana uputila emotivne riječi i time stavila do znanja koliko ga voli i poštuje. Divna Karleuša o Dušku pronalazila je samo lijepe riječi…

“Najdraži moji! Duško, srećan rođendan, zdravlja i sreće!

Divan čovjek, genijalan sportista, nježan otac i muž, sjajan zet. Srećno još 100 godina”, napisala je ona tada u Instagram čestitki i time dokazala da je svog zeta obožavala. Podsjetimo, Jelena Karleuša je nakon spekulacija o bračnim trzavicama između nje i njenog supruga dala i zvanično obavještenje u kojem je napisala:

“Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina.

Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno.

Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa NAVALITE. Preživjela sam sve pa ću i ovo.

Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem”, napisala je Karleuša kratko pismo javnost koje je šokiralo javnost. AUTOR: Svet FOTO: Instagram, youtube printscreen