Zavirite u luksuznu vilu Nede Ukraden: Skrivena od pogleda, na samo par metara od mora!

Showbizz

Zavirite u luksuznu vilu Nede Ukraden: Skrivena od pogleda, na samo par metara od mora!

Neda Ukraden u svom vlasništu ima nekoliko luksuznih nekretnina Pored luksuznog stana u Beogradu, posjeduje još dvije nekretnine na moru. Jedna luksuzna vila nalazi se u Bokokotorskom zalivu, gdje se pjevačica često odmara kada ima pauze od nastupa, a druga se nalazi se u mjestu Imotski u Hrvatskoj.

Luksuzna vila Nede Ukraden u Bokokotorskom sa pogledom na more prava je oaza mira. Pjevačica zajedno sa svojom porodicom svakog ljeta odlazi u Crnu Goru, u prelijepu Boku Kotorsku i tamo svi zajedno uživaju. Pjevačicina oaza mira je cijela u zelenilu i svuda okolo je cvijeće. Prostrano dvorište skriveno je iza krošnji mediteranskog zelenila, a plaža se nalazi odmah nadomak njene vile

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)

“Kad imate kuću, potrebno je puno rada. Uvijek ima neke obnove, biljke takođe treba održavati. Sada su na redu crepovi u dvorištu. Uživala sam, za mene je to aktivan odmor”, objasnila je Neda.

Luksuzna vila Nede Ukraden je višespratnica koja je svojevremeno zapala za oko bogatim Rusima koji su želeli da je kupe, ali pjevačica nije željela da prihvati njihovu ponudu.

“Za mene je ova kuća više od nekretnine. Cijela porodica mog bivšeg supruga Milana Bilbije, oca moje kćerke, rođena je u ovom mjestu. Doveo me tamo 70-ih i odmah sam se zaljubila. Moja Jelena užasno je vezana za ovo mjesto. Shvatila sam da ću prodajom ove kuće svojim unucima uskratiti one lijepe trenutke”, rekla je.

Neda je podijelila nekoliko fotografija iz vikendice na profilu, a često ističe balkon, koji joj je najdraži dio kuće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Neda Ukraden (@neda.ukraden)

“Ne možete vjerovati kakve proslave tu imamo. Onda ne pjevam samo ja, pjevamo svi. I to do ponoći. Okupimo se ovde na terasi i uživamo.

Kakve su fešte ovde bile…”, rekla je jednom prilikom Neda za Kurir.

Druga luksuzna vila Nede Ukraden koja se takođe nalazi na moru je u mjestu Imotsko u Hrvatskoj, a nedavno je pjevačica ovu kuću u potpunosti renovirala i sredila.

Pjevačica je u ovom mjestu rođena i tamo je živjela do svoje druge godine, a tokom odrastanja i školovanja zbog očevog posla često se selila i mijenjala škole, a na kraju se skrasila u Beogradu. AUTOR: Svet FOTO: ATA images, Instagram, Bojan Vuković