NAPRAVILA LAŽNI PROFIL DA UHVATI DEČKA U PREVARI: Ono što je saznala je totalno dotuklo, to uopšte nije očekivala

Ispovijesti

NAPRAVILA LAŽNI PROFIL DA UHVATI DEČKA U PREVARI: Ono što je saznala je totalno dotuklo, to uopšte nije očekivala

Jedna devojka je sumnjala da joj momak nije veran, pa je odlučila da ga uhvati na delu. Međutim, ono što je otkrila je šokiralo.

Ljubavne veze su često komplikovane, a one u kojima nema poštovanja i ljubavi mogu da se pretvore u prave drame. Medicinska sestra iz Gane koja se zove Akuša Mej mislila je da je dečko vara pa je napravila profil pod lažnim imenom na jednoj aplikaciji za upoznavanje. Želela je da stupi u kontakt sa njim, popriča i tako sazna da li se viđa sa drugim devojkama.

Međutim, ono što je saznala, nije joj padalo ni na pamet. Dakle, njih dvoje su se dopisivali neko vreme, a onda joj je dečko saopštio da je njegova devojka umrla pre dva meseca! Akuša se šokirala. Nije mogla da veruje šta on piše. Živu je sahranio!

Razočarana Akuša je na društvenoj mreži Tviter objavila to što joj se dogodilo, a vrlo brzo je dobila niz komentara. Mnogi ljudi misle da treba odmah da ga ostavi. Međutim, ima i onih koji čak i nju osuđuju, pa su joj napisali da je dobila šta je tražila. I sama se lažno predstavila, pa je tako i čula laž koju njen dečko priča, pisali su neki ispod njene objave.

“Kada ti pošalje poruku, samo mu napiši da si umrla pre dva meseca”, “Sigurno će te prevariti, a to ti ne treba”, “Moraš da ga ostaviš“, “Traži poštovanje i da se prema tebi ponaša kao prema kraljici”, samo su neki od komentara ispod njene objave.(Kurir.rs/NajŽena/T.J.)