ALEKSANDRA NIKOLIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU TIK PRED POROĐAJ, FILIP CAR ODMAH REAGOVAO

Showbizz

ALEKSANDRA NIKOLIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU TIK PRED POROĐAJ, FILIP CAR ODMAH REAGOVAO

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić broji sitno do porođaja i uskoro će na svet doneti devojčicu. Aleksandra je veoma aktivna na društvenim mrežama, a sada je objavila fotografiju tik pred porođaj. Ovakve fotografije od Biljane Jevtić nismo očekivali: Na njima izgleda kao Jelena Karleuša (foto)

– Deveti mesec trudnoće, brojimo sitno. Svaki put kad izađem iz ordinacije budem ovako nasmejana – napisala je Aleksandra u opisu.

Filip Car, sa kim Aleksandra čeka dete, joj je odmah komentarisao fotografiju, i stavio je emotikon u obliku srca i pileta, a ona mu je isto odgovorila. Inače, trudna starleta tokom prethodnih meseci nije krila da jedva čeka da postane majka, a mnoge zanima da li će otac deteta, Filip Car, biti prisutan u porođajnoj sali.

Podsetimo, o odnosu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara se danima unazad priča. Oni su započeli vezu pred kamerama rijalitija “Zadruga”, a potom je usledila veridba. Nakon šeste sezone, Aleksandra je ostala u drugom stanju i saznali su da čekaju devojčicu. pulsonline.rs