On je Melinin novi partner: Mlad je, bogat i dobro poznat javnosti

Showbizz

On je Melinin novi partner: Mlad je, bogat i dobro poznat javnosti

Otkad je Haris saopštio da je njegova supruga bila inicijator razvoda, svi se pitaju da li je to učinila zbog toga što već ima drugog muškarca i ko bi to mogao biti novi partner Meline ako ga uopšte ima. A, ako je suditi po pisanju pojedinih medija, ispostavilo se da ima, te da je već pola godine u romansi sa dvije godine starijim biznismenom. Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti.

Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo prije nego je ona napustila porodičnu vilu, uspjela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu – istakao je za “Alo” izvor blizak Melini.

Njen novi emotivni partner važi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom, pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerka.

– S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu.
Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju – navodi izvor uz tvrdnje da se njih dvoje viđaju u njegovom luksuznom stanu.

Melina odavno ne polaže račune nikome, pa joj je lahko da ode do tajne lokacije i uživa sa novim dečkom kada god je slobodan.

Radi se o jednoj od njegovih nekretnina u najprestižnijem naselju prestonice. Budući da ih ima nekoliko u svom vlasništvu, ponudio joj je da se po izlasku iz Harisove vile skući u stanu u kom se sastaju, ali je ona to izričito odbila – zaključuje izvor gorepomenutog lista. svet.rs