Da li je Suzana poslije posjete estetskom hirurgu druga žena: Fotografije nekad i sad sve govore…

Showbizz

Da li je Suzana poslije posjete estetskom hirurgu druga žena: Fotografije nekad i sad sve govore…

Pevačica Suzana Jovanović oduvek je plenila svojom raskošnom, prirodnom lepotom. Međutim, ni ona, kao i većina pevačica, nije odolela čarima plastične hirurgije. Izgled Suzane Jovanović je do relativno skoro bio potpuno prirodan, ali je ona odlučila da napravi neke promene.

– Suzana je u poslednje vreme aktuelna više nego ikada, pesme “Plavuša” i “Tvoj pogled” slušane su na svim radio-stanicama, a mnogo je i mladih pevačica koje snimaju popularne “kavere” njenih hitova. S tim u vezi, ona je odlučila da snimi spotove za pomenute kompozicije, ali je želela da izgleda bolje nego ikada – otkrio je za domaće medije izvor blizak pevačici.

– Suzana je po preporuci prijateljice otišla kod jednog od najpoznatijih beogradskih hirurga i odlučila se na zahvat o kojem je razmišljala godinama unazad. Tempirala je termin, pa su i zahvat, ali i oporavak bili taman pred snimanje. Rezultatom je prezadovoljna, a razlika je i više nego očigledna.

– Suzana ima 54 godine, ali izgleda odlično, vodi računa o ishrani, nezi lica i tela, a na duhu mogu da joj pozavide i mnogo mlađe dame – završava priču za Informer izvor blizak pevačici.

Inače, Suzana Jovanović je pre nekoliko godina, neposredno pred svoj 50. rođendan, u medijima progovorila o estetskoj hirurgiji, kada je otkrila da je svom suprugu, Saši Popoviću, najavila da ide na remont.

– Povodom svog 50. rođendana sam rekla svom mužu: “Ljubavi, ima da se otvoriš, pa koliko košta da košta”. Želim sve da uradim” – otkrila je Suzana u emisiji “Ekskluziv”:

– Grudi da podignem, stomak da zategnem i guzu brazilsku da nabacim. Ako bude bilo potrebno i malo nogice da “stešem” liposukcijom. Želim da uradim sve od glave do pete! Saša me je podržao u tome. Zar i njemu ne imponuje da pored sebe ima lepu ženu i to još zgodniju nego što je sada – zaključila je Suzana ranije.

Izgleda da je sad odlučila da uradi sve ono što je tada najavljivala. A, kolika je razlika između Suzane sada i one sa početka karijere možete sami da zaključite. AUTOR: SVET