“DANKIN OTAC JE PLAKAO KAO KIŠA” Rade i Živanka progovorili o porodici Ilić: Bilo je tu i besa i svega (FOTO)

Region

“DANKIN OTAC JE PLAKAO KAO KIŠA” Rade i Živanka progovorili o porodici Ilić: Bilo je tu i besa i svega (FOTO)

Bračni par, Rade i Živanka Trajković, žive u strogoj blizini pojate gde je poslednji put viđena dvogodišnja devojčica Danka Ilić za kojom se traga od utorka, juče su bili pri ruci medijima koji su ceo dan izveštavali sa terena, a sada kako kažu, nema novosti, međutim strahuju od najgoreg.

– Drugi put u okolini Bora se dešava da nestaje dete, ali prvi put je bila u pitanju prava otmica, sad se molimo Bogu da nije to u pitanju, ali ko zna, treći dan je već kako se traga – kažu komšije i dodaju da ih sve ovo čudi, Ivanu ne poznaju, ali kako kažu, znaju Miloša, Dankinog oca, o kome mogu reći sve najlepše.

– Miloša poznajemo, ali njegovu ženu nismo videli nikada. Devojčicin deda po majci je Časlav Dragomirović, on živi u Brestovcu, ovde u Banjskom polju su živeli pre, ovu pojatu takoreći obilaze s vremena na vreme. Tog dana, u utorak dakle, videli smo Ivanu sa decom, tada nismo videli o kome se radi, ona godinama ovde nije dolazila. Mi smo radili u polju, nakon nekog vremena smo videli policiju i Miloša koji je odmah došao. Policija nas je tad pitala da li smo videli neko dete, tad smo se uključili u potragu, međutim nismo uspeli ništa da nađemo – ispričao je gospodin Rade.

Za Dankinog oca komšije kažu da je bio potpuno izbezumljen kada je došao nakon saznanja da mu je ćerka nestala, kao i cela porodica.

– Miloš je plakao kao kiša, nije ni čudo, dete mu je nestalo, strašno, nemoćan je čovek očigledno. Bilo je tu i besa i svega – kaže naš sagovornik. kurir.rs