Djevojčica rođena je s rijetkim rodnim žigom, a njezina mama pokazuje koliko joj je kćerka lijepa

Region

Djevojčica rođena je s rijetkim rodnim žigom, a njezina mama pokazuje koliko joj je kćerka lijepa

Djevojčica rođena je s rijetkim rodnim žigom, a njezina mama pokazuje koliko joj je koćerka lijepa

Nicole Lucas Hall je ljupka mama dvoje djece, sina Ashera i kćeri Winry. I kao svaka ugledna majka, ona je ratnica. Nicole vodi prilično običan život, ali ima misiju: ​​slaviti jedinstvenu ljepotu svoje kćeri. Njezina 13-mjesečna Winry rođena je s rijetkim rođenim znakom koji prekriva četvrtinu njezina lica.

Prisjećajući se trenutka kada su prvi put vidjeli njezinu kćer, Nicole je rekla da su njihove prve misli bile zbunjenost i zabrinutost za njezinu sigurnost, jer nijedna od njih nikada nije vidjela takav madež.

Pretpostavili su da se radi o nečem opasnom, ali liječnici su brzo utabali njihove strahove. Winry je rođen s rijetkim kongenitalnim melanocitnim nevusima, ili CMN, s prevalencijom koja se procjenjuje na oko 1 na 50.000 rođenih. Uvjerili su ih da je madež najvjerojatnije čisto estetski i da će svi zdravstveni rizici biti jednaki drugim nevusima ili madežima.

Nicole je otkrila za Činjenice da bi se nakon ogromnog uzdaha olakšanja konačno mogli opustiti i još više cijeniti Winryjev dolazak. Njoj i suprugu danas, mjesecima nakon rođenja, primarni cilj je održati kćer zdravom i sigurnom u sebe. Nažalost, neprijateljskih komentara i kritika nije nedostajalo otkako je Nicole počela dijeliti priču svoje kćeri, ali čak i u svakodnevnom životu neki ljudi bulje ili upućuju Winry neugodne poglede.

Međutim, Nicole je bila prilično mirna po pitanju situacije. Izvijestila nas je da su oboje nastojali da većina svojih odgovora na društvenim mrežama bude informativna, s obzirom na to da su gotovo svi negativni komentari koje su dobili jednostavno zbog neznanja. Onima koji su bezobrazni i mrski, Nicole i njezin suprug odgovaraju humorom.Osim toga, gotovo ih je u potpunosti preplavilo suosjećanje onih koji su saznali za Winry.

Svaka mala sestra želi imati starijeg brata koji se brine o njoj. A u Winryjevom slučaju, Asher je pravi, uslužan, drag brat. Prema Nicole, on nije svjestan da je nešto “drugačije” na njoj. On zna da ona ima madež na licu, ali to mu nije ništa drugačije od toga da ima različite boje očiju. (dnevne.net)