Evo zašto roditelji i sestra Dragane Mirković nisu bili na njenom venčanju sa Tonijem Bijelićem

Showbizz

Evo zašto roditelji i sestra Dragane Mirković nisu bili na njenom venčanju sa Tonijem Bijelićem

Pevačica Dragana Mirković razvodi se od Tonija Bijelića nakon 24 godine skladnog braka, a retko ko zna da njena porodica nije prisustvovala venčanju. Kada je upoznala Tonija bila je jedna od najpopularnijih zvezdi u regionu, međutim, u Draganu se odmah zaljubio, iako je odrastao u Austriji, te nije bio upućen u srpsku estradu.

Dragana i Toni su se venčali 2000. godine, a njeni roditelji i sestra nisu prisustvovali njihovom venčanju.

– Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisam mogla da im napravim vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla dok se ne udam i dok se to papirološki ne sprovede do kraja. Prosto nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo. Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno – otkrila je pevačica svojevremeno za domaće medije.

Toni je tada živeo u iznajmljenom stanu od 50 kvadrata, dok je pevačica živela u jednoj od najvećih i najlepših kuća u Beogradu, međutim ona se nije obazirala na to.

– Imala sam 32. godine. Htela sam decu i nekoga ko nije sa estrade. Nisam puno ni birala. Pokazalo se da nisam pogrešila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti. Zadovoljna sam, imam dvoje divne dece. I dalje radim kao da nemam ništa jer smatram da čovek treba raditi, a u ovom trenutku radim da bih drugima pomogla – rekla je Dragana, te prokomentarisala poreklo Tonija koji je Hrvat rođen u Bosni i Hercegovini.

– Bila sam vrlo hrabra i neviđeno sam rizikovala. Niko mi ništa nije uradio u Srbiji, nisu čak ni javno rekli: “Zašto za njega, a ne za nekog drugog?”. Zbog toga sam ponosna na ljude u Srbiji. Nisu mi zamerili to što je on Hrvat, više su mi to u inostranstvu zamerili. Sve sam ostavila. Došla sam s mišlju da se nikad više neću baviti muzikom. Trebao mi je beg od svega što me je okruživalo. Imala sam potrebu da pobegnem – rekla je pevačica i dodala:

– On je bio normalan čovek. To mi je bilo potrebno, to i da osnujem porodicu. To sam tražila, a za ostalo sam znala da ću moći. Uvek sam sve sama mogla. On je bio lep momak, vozio moćan auto, kao i svi ovde. Nema stan, OK, zaradićemo ga. Cela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htela – ispričala je Dragana za 24sata.hr.

Koncert Zdravka Čolića, Dragana Mirković i suprug Toni BijelićPOGLEDAJTE GALERIJU
Dragana Mirković i Toni Bijelić
Foto: Telegraf
Podsetimo, pevačica Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, Suzana je nedavno prokomentarisala razvode svojih kolega pevača Harisa Džinovića, a potom pevačice Dragane Mirković.

– Mnogo mi je žao! Porodica je za mene svetinja. Ja moj brak čuvam ljubomorno. To je svetinja… Evo sva se ježim dok pričam. Kada sam čula za Draganu i Tonija stvarno nisma mogla da verujem. To je kao da neko kaže da se ja i Sale razvodimo. Volela bih da to nije istina i da se oni pomire – navela je Suzana Jovanović u emisiji “‘Premijera Vikend Specijal”. (Telegraf.rs)