Isfenirana kosa, minđuše, da li je ovo stvarno Marija Šerifović sa početka karijere FOTO

Showbizz

Isfenirana kosa, minđuše, da li je ovo stvarno Marija Šerifović sa početka karijere FOTO

Pevačica Marija Šerifović danas je ponosna majka dečaka Maria kog je dobila putem surogat majčinstva, a može se pohvaliti zavidnom karijerom koju ima iza sbee. Međtuim, ono što je svakao zanimljivo je kako je Marija Šerifović na početku karijere izgledala.

Marija Šerifović je poznata po tome da ne oblači haljine, da se ne šminka napadno, i da ima kraktu kosu, ali na početku njene karijere nije bilo baš tako. Jedna fotografija ovih dana kruži internetom na kojoj je pevačicu u roze majici, ima minđuše, a kosa joj je malo duža nego sada i isfenirana.

Mnogi fanovi pamte Mariju i takcu iz perioda sa početka karijere, a mnogi koji su zaboravili njen tadašnji izgled su se sada začudili. Mariju kao što i sami znate u poslednje vreme uvek viđamo u tamnim odevnim kombinacijama, a tata je nosila roze majicu. Inače, Marija je nedavno istakla da se ranije obazirala na komentare, ali da je sada prestala to da radi.

– Ne pamtim tračeve. Kada sam bila mlađa možda su me više pogađali maliciozni komentari, a i to više zbog moje okoline. Davno sam takve stvari ostavila za sobom – rekla je ona za 24sata.hr.

Kao što smo već pomenuli, Marija je nedavno postala mama i tek je sada mnogi komentari ne zanimaju jer najviše pažnje posvećuje svom sinu Mariu sa kojim provodi svaki slobodan trenutak. Marija je presrećna zbog svoje nove uloge i često i na mrežama objavljuje fotografije i snimke sa svojim naslednikom sa kojim je nedavno bila i na kratkom odmoru.

Mariji u svemu najviše pomaže njena mam Verica koja je stalno uz nju i Maria. starmagazin.rs