“NE MOGU DA VERUJEM DA JE U*IO DETE KOJE IMA GODINA KAO I NJEGOVA UNUKA”! Meštani sela Luka kroz suze: Sve nas je sramota!

Region

“NE MOGU DA VERUJEM DA JE U*IO DETE KOJE IMA GODINA KAO I NJEGOVA UNUKA”! Meštani sela Luka kroz suze: Sve nas je sramota!

Policija je blokirala selo, a meštani su veoma potreseni tragedijom. Nakon deset dana potrage, zvanično se saopšteno da je Danka Ilić (2) mrtva, a da su njene ubice uhapšene i da su priznale zločin.

Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot sumnjiče se da su prošlog utorka udarili automobilom “Fijat punto” devojčicu, potom je zadavili, a onda je bacili na obližnju deponiju. Janković je navodno upravljao vozilom, a Dragijević je bio suvozač.

U selu Luka svi su potreseni monstruoznim ponašanjem njihovog komšije.

– Ne možemo da verujemo da se pravio kao da se ništa nije desilo, svi u selu smo šokirani. Srđan ima unuku koja ima 2 ili 3 godine. Ne mogu da verujem da je ubio dete koje ima godina koliko i njegova unuka – kroz suze nam pričaju meštani.

– Sramota nas je sve u selu u njegovo ime – dodaju.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala. Kako saznaje Republika, vrlo brzo nakon nestanka male Danke Ilić, njih dvojica su uhapšeni, i oni su na saslušanju tvrdili da nemaju nikakve veze sa slučajem, ni na koji način.

Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi, i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije ubeđeni da će naći telo koje su oni zakopali. Ključni momenat je bio obajvljivanje snimka iz Beča, kada su jedan drugom rekli “Jesi li video ovo u Beču, izvukli smo se “.

Kako ekskluzivni saznajemo, to sto su rekli, utvrdila je policija operativnom obradom. Oni su, kako smo saznali, bili pod dejstvom alkohola kada su ubili devojčicu. Kako naš izvor navodi, oni su do te mere bili pijani, da nisu ni zapamtili gde su dete zakopali. (republika.rs)