Brat i otac osumnjičenog za u*istvo Danke Ilić zadržani u policiji: Sumnja se da su pomagali u zločinu…

Region

Brat i otac osumnjičenog za u*istvo Danke Ilić zadržani u policiji: Sumnja se da su pomagali u zločinu…

U policiji u Boru određeno je zadržavanje bratu i ocu jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2). Oni su sinoć dovedeni i nakon razgovora određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati, rekao je načenik UKP Ninoslav Cmolić prilikom gostovanja na TV “Prvoj”.

Srđan Janković i Dejan Dragijević nalaze se u pritvoru zbog sumnje da su počinili ubistvo. Podsećanja radi, Danku Ilić je 26. marta ove godine oko 13.10 majka Ivana sa bratom dovela u Banjsko Polje. Policiju je pozvala u 13.45 i rekla da nema njene ćerke.

Kako saznajemo, Dejan je u tužilaštvu ispričao kako je došlo do tragedije. Srđan se branio ćutanjem. Do sada je, nezvanično, poznato da je Dejan tog 26. marta ove godine vozio “pandu” , dok je na mestu suvozača bio Srđan.

Kako su radnici JKP “Vodovoda” u Boru tog dana su stali u blizi kapije porodice Ilić zbog uriniranja. Nesreća Danka izašla je iz dvorišta. Oni su je udarili nakon nekoliko metara od kuće, sa svega 20 kilometara na sat.Srđan je izašao iz automobila i uzeo telo. Dete je bilo bez svesti. Ubacio ju je u kola među alat. U jednom trenutku Danka je došla svesti. Navodno, Srđan ju je ugušio i bacio na deponiju.

 Ninoslav Cmolić na TV “Prvoj” je rekao da je “vozač automobila ispričao svoju verziju priče, koja se poklapa sa suvozačem”.

“Vozač ne zna gde je telo sakriveno. Suvozač to zna, međutim, oni su razgovarali dva tri dana nakon toga, a ovaj mu je rekao: ‘To je moja briga, ja sam odradio šta je trebalo'”, rekao je Cmolić jutros u gostovanju na TV “Prvoj”. (Telegraf.rs)