OTAC DANKE ILIĆ EKSKLUZIVNO: Čekamo da nađu tijelo našeg anđela, mnogo nam je loše!

Region

OTAC DANKE ILIĆ EKSKLUZIVNO: Čekamo da nađu tijelo našeg anđela, mnogo nam je loše!

Miloš Ilić otac monstruozno ubijene dvogodišnje devojčice Danke Ilić za čijim telom se traga rekao je za naš portal da su on i Dankina majka Ivana u užasno teškom psihičkom stanju. Mirza Selimović doživio saobraćajnu nesreću: Hitno otkazan nastup u Beogradu – evo u kakvom je stanju

Mnogo nam je loše i ne možemo da izadjemo ispred vas i molimo da nas razumete- rekao je Miloš iza zatvorenih vrata stana po kojima se vidi da je “stanovala ljubav”. Da je tu živela mlada porodica sa decom, Dankicom i njenim godinu dana starijim bratom Lazarom, kojoj je bilo sve podređeno i čiji osmesi su roditeljina znaćili sve, svedoče i njihove komšije.

Miloš je u porodični stan stigao nepostedno pred naš dokazak.

-Nije nam do priče i smeta nam interesovanje medija za nas u ovom momentu dok čekamo da nađu telo našeg malog anđela kojeg su monstrumi ubili- rekao je Miloš.

On i njegova supruga ne mogu da se skoncentrišu na bilo šta drugo osim na potragu detetovog tela. Zahvalni su što su mediji uključeni u istragu u želji da se nađu ostaci devojčice. S druge strane su ozlojeđeni zbog izražavanja sumnje pojedinaca u majku i u njih kao porodicu da su krivi za nestanak Danke prijavljen pre 12 dana.

-Kada se nadje telo naše Danke i kada se okonča istraga čiji teret je ogroman, obratićemo vam se i reći sve šta imamo- kazao je Miloš večeras za Republiku.

Podsetimo, za ubistvo Danke Ilić (2) za kojom je pola Evrope tragalo deset dana osumnjičeni su Dejan Dragijević iz sela Zlot i Srđan Janković iz sela Luka. ​Njih dvojica su 26. marta, po sopstvenom priznanju ubili Danku Ilić (2).

Najpre su je automobilom udarili, a onda je jedan od njih, kako se osnovano sumnja, izašao iz vozila i golim rukama zadavio dete koje je ležalo na putu i plakalo. Vrlo brzo nakon nestanka Danke Ilić, njih dvojica su privedeni i ispitani. Na saslušanju su tvrdili da nemaju nikakve veze sa nestankom devojčice.

Međutim, oni su policiji bili veoma sumnjivi, i zato su policija i vatrogasci prekopavali atare i pretraživali deponije ubeđeni da će naći telo koje su oni zakopali.

Osim toga, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnova sumnje osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora. republika.rs