DANKA BI SE RADOVALA DOLASKU BRATA NA SVIJET! Porodica Ilić očekuje sina

Region

DANKA BI SE RADOVALA DOLASKU BRATA NA SVIJET! Porodica Ilić očekuje sina

Javnost već tri sedmice ne može da zaboravi sudbinu male Danke Ilić (2), koju su 26. marta ubili pijani radnici borskog “Vodovoda” Srđan Janković i Dejan Dragijević. Očajnička potraga za tijelom nevino stradale djevojčice je trajala danima, ali nažalost, do sada bez rezultata.

– Dankin stariji brat (3) svakog dana pita za sestru i doziva je, ovo je nešto najstrašnije što je moglo da zadesi porodicu Ilić. Poznajem Miloševu majku Tanju, žena radi u Sportskom centru u Boru, tiha je i fina žena. Ona kopni od bola, na lijekovima je od kada se ovo desilo, jer je ona često čuvala malu Danku i njenog brata. Tanja ne može da se pomiri sa tim da joj unučice nema. Umjesto da se sada svi raduju zbog dolaska još jednog člana porodice, tu sreću je ugušila bol za malom Dankom. To je toliko strašno da nemam riječi kojim bih opisala kroz šta prolaze – kazala je prijateljica porodice Ilić.

Inače, Ivana i Miloš su nedavno bili u Beogradu zbog redovne kontrole njene treće trudnoće.

– Za sada je, i pored svih stresova i agonije kroz koju prolazi ova porodica, sa Ivaninom trudnoćom sve u redu. Da je sreće, mala Danka bi se radovala još jednom bratu – rekla je naša sagovornica.

Nakon što je Dejan Dragijević prenio tijelo sa divlje deponije na tajnu lokaciju, javnost i dalje ostaje u neizvjesnosti. Očajnički pokušaji policije da pronađu tjelo su do sada bili neuspješni, a uloga Dejanovog oca, Rade Dragijevića, i brata, Dalibora, u ovom slučaju je i dalje pod velom tajne.

Mještani Zlota, u kojem živi porodica Dragijević, su zbunjeni i uznemireni nedostatkom informacija o sudbini male Danke. Pitanja i sumnje se javljaju, a mogućnost da su Dragijevići sakrili ili uništili tijelo djevojčice izaziva nevjericu i uznemirenost u zajednici.

U međuvremenu, advokat Nebojša Živanović otkriva da će Dejanova majka, Svetlana Dragijević, biti saslušana u zaječarskom tužilaštvu. Porodična drama se nastavlja, a pravna pitanja oko uloge porodice Dragijević u ovom slučaju ostaju nerazriješena.

Dok javnost pokušava da shvati ovu strašnu tragediju, porodica Ilić se bori sa nevjericom i bolom. Sestre i brat male Danke, zajedno sa roditeljima, teško podnose nestanak voljene djevojčice. Uz sve to, Ivana Ilić je u drugom stanju, ali se nada da će uskoro dočekati novog člana porodice, donoseći svijetlu tačku u ovim teškim vremenima. (pressmediabih.com)