PROBUDIO SE ZAKLJUČAN U MRTVAČNICI: Zbog onog što je usledilo, SVIMA SE NAJEŽILA KOŽA! “Imao sam mnogo ludih poziva, ali ovaj…”

Ispovijesti

PROBUDIO SE ZAKLJUČAN U MRTVAČNICI: Zbog onog što je usledilo, SVIMA SE NAJEŽILA KOŽA! “Imao sam mnogo ludih poziva, ali ovaj…”

Holandska policija nedavno je objavila zanimljivu priču na Instagramu, koja bi mogla da posluži kao inspiracija za film. Sve je počelo kada je dispečer iz noćne smene dobio poziv od starijeg muškarca koji je prestravljenim glasom tražio da ga izvuku iz mrtvačnice!

Na pitanje dispečera kako mu može pomoći, muškarac s druge strane žice je odgovorio: “Zaključan sam”. Iznenađeni službenik je nastavio s pitanjima o njegovoj lokaciji verujući da ga je možda pozvao neko ko boluje od demencije, što mu ne bio takav prvi slučaj.

“Da, znam gde sam. Gledam u tablu, piše mrtvačnica”, kazao je nepoznati muškarac, a zatim naveo i adresu koja se pokazala kao tačna.

Dispečer navodi da mu je svašta prošlo kroz glavu, a posebno slika starijeg čoveka koji bosonog sedi u mrtvačnici, pored otvorenog kovčega. Na dispečerovo pitanje kako je dospeo tamo, muškarac je odgovorio da je došao da se oprosti od preminulog prijatelja, i da misli da je zaspao.

Dispečar je rekao čoveku da ne brine i da će pozvati pomoć, a zatim je kontaktirao pogrebno preduzeće i zamolio noćnog čuvara da što pre otvori prostorije.

“Imao sam mnogo ludih poziva u noćnoj smeni, ali ovaj nikada neću zaboraviti”, kazao je službenik. (Kurir.rs/Telegraf/J.M.)