Transformacija Snežane Đurišić, pjevačica izgleda bolje nego ikada prije (FOTO)

Showbizz

Transformacija Snežane Đurišić, pjevačica izgleda bolje nego ikada prije (FOTO)

Pevačica Snežana Đurišić iznenadila je pozitivno sve svojim novim izgledom, a mnogi komentarišu da je legenda narodne muzike napravila pun pogodak. Od garderobe, frizure pa i kilograma koje je izgubila pevačica izgleda neverovatno dobro. Šta je pravi razlog ovako dobroj transformaciji otkrila nam je pevačica koja nije baš sklona eksperimentima.

Transformacija Snežane Đurišić, pevačica izgleda bolje nego ikada pre

-Iskrena da vam budem ja mrzim fotografisanje, ali kada se baviš javnim posom to se negde podrazumeva pod obaveznim. Na sve ovo me je nagovorio Dejan Milićević. Pošto ću u „Domu sindikata“ 13. i 14. oktobra održati solističke koncerte, a pored dobre pesme, muzike i interesantnog koncepta programa koji uveliko spremam treba malo poraditi i na vizuelnim stvarima. Ja sam zadovoljna kako izgledam i iz ovog ugla, a uvek mi je najbitniji bio glas naroda i moje publike – rekla je ona za Grand.

Podsetmo, Snežana se nedavno našla na meti velike internet prevare gde je neko bez njenog znanja koristio pevačicin lik i delo, a ona je o ovom problemu otvoreno govorila za Grand.

– Dragi moji dobar dan, evo ja nekim ružnim povodom da se obratim. Obično društvene mreže koristimo za lepe stvari, ali ovog puta moram da reagujem jer je ovo prevazišlo svaku meru. Našla sam klip gde se izvesni doktor Milovan Milošević navodno u razgovoru sa mnom oglašava povodom čaja, za koji sam ga garantovala i rekla da sam oslabila pijući taj čaj. Gospodin Milovan Milošević je čovek kojeg ja ne poznajem – objasnila je i dodala:

–Koliko znam iz neke emisije gde je bio gost, bavi se travama a dok nije penzionisan bio je mašinski inženjer ili tako nešto. Ružno je da je bilo ko spojio i napravio montažu gde se nalazimo gospodin Milovan i ja i navodno reklamiramo čaj. Niti sam ga pila, niti sam smršala 18 kilograma, niti sam bilo kakvu izjavu za to dala, zato vas molim ne nasedajte na ovakve stvari pre nego što bilo šta uzimate, proverite. Foto: Z.K.Munja/Dejan Milićević, Autor: Grand