Najlepša slika Aleksandre Nikolić, drži malu Leonu na grudima: Za princezu stigao poklon, a kad vidite od koga

Showbizz

Najlepša slika Aleksandre Nikolić, drži malu Leonu na grudima: Za princezu stigao poklon, a kad vidite od koga

Pobednica “Zadruge 6”, Aleksandra Nikolić, porodila se 17.4.2024. godine i na svet donela svoju prvu ćerku. Aleks pokazala svoju princezu Leonu, svi primetili jednu stvar! Drži je u naručju, ne odvaja se od nje

Devojčica koju je dobila sa rijaliti igračem Filipom Carem, nosi ime Leona, što znači lavica. Ime Leona nalazi se na svetskim top listama i to na visokom mestu po popularnosti. Što se tiče našeg područja, najveću popularnost ima u Hrvatskoj gde se nalazi u top 30 imena, u Srbiji pak nije toliko popularno.

Aleks se od svoje naslednice ne odvaja. Nakon napornog porođaja one su, kako se navodi, i dalje u bolnici, a Nikolićeva je objavila predivnu fotografiju njih dve iz bolničkog kreveta. Leona se sklupčala u Aleksandrinom naručju, a kako bi joj zaštitila identitet, Nikolićeva je stavila stiker srca preko lica.

Inače, za mamu i bebu stigao je i poseban poklon i to od bivše cimerke Anđele Đuričić, što je bilo pravo iznenađenje. U pitanju je buket prelepog cveća, u kome je ukras beba koja spava i mala bubamara, sve pogledajte u galeriji iznad. (Telegraf.rs)