Darko i Kaća presrećni zbog bebe, ali zar priliči trudnici da se ovako ponaša i ovo da radi? FOTO

Showbizz

Darko i Kaća presrećni zbog bebe, ali zar priliči trudnici da se ovako ponaša i ovo da radi? FOTO

Informacija da će Darko Lazić postati otac po treći put napravila je pravu pometnju u javnosti. Radosnu vijest su prvobitno podijelili samo sa najbližim članovima porodice i prijateljima, da bi kasnije pjevač potvrdio tu informaciju.

Pjevač Darko Lazić je u avgustu prošle godine izgovoio sudbonosno “Da” svojoj izabranici Katarini, a njihovo vjenčanje ispraćeno je do najsitnijih detalja. Darko je po mladu stigao upravljajući automobilom od 320.000 evra što je pokrenulo brojne kritike javnosti s obzirom da je imao zabranu vožnje do februara ove godine.

Međutim, od vožnje je tada odustao jer je nekoliko puta na svom Instagramu pokazao da ga svuda vozi supruga Katarina, a to je učinio i ovaj put. Darko i Katarina Lazić privlače pažnju javnosti od početka njihove veze i svaki njihova objava na društvenim mrežama se pomno isprati.

Naime, pjevač je na svom profilu podijelio snimak i pokazao kako uživa u vožnji dok ga supruga vozi, ali mnogi su ovaj potez prokomentarisali kao veoma nesmotren i previše opušten. Dok Darko snima cijelu situaciju, Katarina u krilu drži njihove ljubimce i upravo zbog toga su se pjevač i njegova supruga našli na meti kritika. S obzirom da su tek objavili da čekaju dijete, niko ne može da povjeruje da se ona tako izlaže opasnosti.

Na snimku se može čuti Darko kako govori:

“Na šta to liči vas dvoje? Jel to realno? Jel ste realni vas dvoje? Miki, Cezare, šta radite vas dvoje tu? Strašno”, čuje se na snimku dok njegova supruga odmahuje glavom.

Podsjetimo, Darko Lazić iz braka sa Anom Sević ima kćerku Lorenu, dok iz veze sa Marinom Gagić, ima sina Alekseja. Darko i Katarina, upoznali su se još u ranim tinejdžerskim danima i bili u vezi dok se takmičio u Zvezdama Granda.

Nakon toga, pjevač se oženio koleginicom. Katarinu njegova burna prošlost nije previše interesovala, već ga je strpljivo čekala. svet.rs