“Mazili smo se u krevetu, a onda me je pogledala i rekla da se razvodimo”: Naš pjevač zatekao detaljem iz braka

Showbizz

“Mazili smo se u krevetu, a onda me je pogledala i rekla da se razvodimo”: Naš pjevač zatekao detaljem iz braka

Ivana Pavković i Petar Mitić venčali su se u julu 2016., nakon pet godina emotivne veze. Za sve te godine mnogo puta se šuškalo da se par razvodi “zbog Petrovih ispada sa ženama”, ali se ovo poslednjih godina smirilo, naročito od kada su dobili decu.

Upravo su raskid i razvod najtraženiji pojmovi na internetu kada je reč o lepoj Ivani, što je prokomentarisao Petar podelivši s javnošću zanimljivu situaciju u kojoj su se našli.

-Jeste odjeknula vest da se Ivana i ja razvodimo, a jako je zanimljivo da je Ivanu zvala novinarka, a nas dvoje u tom momentu u krevetu. I to je činjenica, normalno, muž i žena u krevetu. Mazili smo se, češkali, pričali i Ivana me zbunjeno pogledala i kaže: “Mi se razvodimo” – prisetio se Petar.

-Rekoh “pa dobro, i to je okej”. Apropo te priče, nažalost, mnogo naših kolega su u procesu ili su već razvedeni, neki sa decom, neki bez, to je danas postalo normalno – naveo je Mitić.

-Nekada je to bila sramota, pa su muškarci svašta nešto trpeli, ali i žene, a danas čim ispadne neka malo ozbiljnija svađa, ljudi se odmah razvode – zaključio je pevač za “Divan show”.

Ivana i Petar imaju trojicu sinova – najstarijeg Vujadina i blizance Vojina i Vuka. (Telegraf.rs)