Veljko Ražnatović je otkrio kako zarađuje za život: Njegov primaran posao daleko je od reflektora i medija

Showbizz

Veljko Ražnatović je otkrio kako zarađuje za život: Njegov primaran posao daleko je od reflektora i medija

Bokser Veljko Ražnatović osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu, pošto je poražen u polufinalu od aktuelnog svetskog prvaka, Atajeva Šarabudina iz Rusije. Mladi Ražnatović je uz bronzano odličje uspeo da dobije i sasvim solidnu novčanu nagradu, te je zaradio 5.000 dolara koje će, kako je naveo, dati u humanitarne svrhe.

– 5.000 ide nekom detetu kome treba više nego meni. Živela Srbija – napisao je Veljko.

Međutim, Ražnatović se ne bavi samo boksom, Veljko je svojevremeno pričao da u Titelu ima farmu i svoj biznis, te je nedavno pokazao koliko je zapravo vredan. Čistio je svinjac u rodnom mestu njegove supruge, a u koji su se Bogdana i on preselili sa sinovima Željkom i Krstanom. Slavni bokser tamo živi mirnim porodičnim životom što je i govorio u emisiji “Ceca show”.

– Prekretni momenat za mene da pređem na selo bio je momenat kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da mi dete odrasta u toj sredini. Mrzim grad, ove stvari koje radim ovde ne mogu da radim u Beogradu, užasava me to ispijanje kafa po gradu. Beograd mi je na pola sata vožnje, Zrenjanin na 15 minuta, Novi sad na 20 minuta – rekao je Veljko, pa dodao:

– Na Željka uvek mora neko da pazi. Njemu je lepo i u Titelu i kod moje mame, totalno drugačije provodi vreme u Beogradu i ovde kući. Ja smatram da je za njega zdravije da odrasta u Titelu.

Ražnatović je otkrio da se ne vidi u gradu i takvom životu, te da u seoski vrlo prija.

– Uživam sa svojim psima, imam svoje motore, razonode. Dođe mi društvo, igramo malo košarku. Hiljadu puta je bolje i mirnije nego život u Beogradu, niti idem negde, niti izlazim. Ne vidim šta bi mogao da radim u tom smogu – rekao je Veljko.

– Selo me privlači kao i svi poslovi na selu, nadam se da ću još više ući u tu poljoprivredu. Voleo bih da imam mini zoo vrt, da radim na repopulaciji nekih ugroženih vrsta poput egzotičnih mačaka, medveda – ispričao je Veljko.

Podsetimo, Veljko je nedavno prvi put izneo u javnost brojne stvari vezane za sebe i svoj život, iskreno priznajući da je bio na pogrešnom putu, te da ga je vera vratila na onaj ispravni. Život je iz korena promenio, zbog čega se i odlučio za maksimalnu posvećenost boksu i životu van Beograda.

– Ja sam bio u totalno pogrešnom svetu pre toga, stalno neke tuče, problemi i nisam više želeo da živim tako – rekao je Veljko.

– Imao sam razna iskušenja i poznavao sam ceo grad i prosto, sada ne znam za koje pare i za bilo kakva blaga ovog sveta, ne bih se vratio u taj sklop razmišljanja – priznao je Ražnatović.

Na pitanje da li je nekada “dotakao dno”, rekao je da za svoje poimanje dna – jeste.

– Jesam, dotakao sam jednom u životu i tad sam se restartovao. Mislim dno, za mene…

Na pitanje da li je bio na korak do toga da ode u kriminal, rekao je da jeste.

– Na korak, na dva koraka, unutra, plivao, ne plivao i tako dalje… – iskreno je priznao u podkastu Informera.

On je istakao i da u Beograd ne bi dolazio da mu tu nije očeva kuća.

– Da nemam tu očevu kuću, bez razmišljanja se nikad više ne bih vratio u Beograd – rekao je Veljko.

– U celoj kući su stvari koje su od njega ostale, mi to sve čuvamo kao uspomenu, neke čak i garniture. Ja čak čuvam i neke njegove parfeme – priznao je sin Cece i Željka Ražnatovića Arkana. (Telegraf.rs)