Bio je zgodan i veoma popularan: Ovo je pjevač kojeg je Dragana Mirković voljela prije udaje za Tonija Bijelića

Showbizz

Bio je zgodan i veoma popularan: Ovo je pjevač kojeg je Dragana Mirković voljela prije udaje za Tonija Bijelića

Regionalna pjevačica Dragana Mirković 25 godina provela je u skladnom braku sa suprugom Tonijem Bijelićem, pa je mnoge šokirala vijest o njihovom razvodu, kao i njeno priznanje da već tri godine ne žive zajedno. Svatko je odlučio krenuti svojim putem, pa se Dragana usred humanitarne regionalne turneje našla u žiži zanimanja i domaćih i regionalnih medija. Dosta se pisalo o njenoj obitelji, djeci, sestri, ali i prošlim ljubavima o kojima je ona ipak rijetko javno govorila.

Međutim, manje je poznata priča o prvoj ljubavi pjevačice koja je koncertima u Zagrebu obilježila 40 godina karijere. Veoma mlada, Dragana je upoznala jednog zgodnog mladića, Zorana Tomaševića Tomu, tadašnjeg bubnjara benda ‘Ruž’ koji je bio jedan od najpopularnijih u to vrijeme. Ubrzo su se među njima javile simpatije i par je uplovio u vezu.

Iako im drugi nisu predviđali svijetlu budućnost, njih dvoje su zajedno proveli nekoliko mjeseci, a onda su se ipak razišli. Dragana se pojavila i u jednom spotu koji su oni objavili davne 1990. godine.

‘Ima li kod vas noćnog kupanja? Kod mene u selu nema, a kod vas?’, pita Dragana na početku spota, obraćajući se dečkima iz benda koje je predstavila kao svoje ‘nove prijatelje’.

Dragana je kasnije našla novog partnera, kao i Zoran koji je promijenio i zanimanje, oženio se, putovao, postao otac dvoje djece i veoma uspješan poslovni čovjek. Naime, nakon posljednjeg objavljenog albuma grupe ‘Ruž’, prebacio se na TV karijeru. Nekoliko godina je vodio i uređivao glazbenu emisiju na TV Pink. Dvije godine je radio i kao direktor marketinga City Recordsa. U međuvremenu je imao nekoliko manjih nastupa. Trenutno s obitelji živi na Floridi. scena.story.hr