Spustio se u bunar star preko 300 godina: Unutra je našao “jezivo otkriće” opasno po život

Region

Spustio se u bunar star preko 300 godina: Unutra je našao “jezivo otkriće” opasno po život

Bunar se nalazio na staroj lokaciji, s vlasnikom koji je naglasio da nije običan bunar, već ručno iskopan i vjerojatno datira iz 1700-ih godina. Beau je opisao bunar kao dubok 4,5 do šest metara i suh, što mu omogućava da istraži unutrašnjost

Jedan hrabri YouTuber odlučio je istražiti stari bunar, prizor koji mnoge ostavlja s istim komentarima. Beau Ouimette, poznat kao Aquachigger na YouTubeu, podijelio je svoje iskustvo spuštanja u bunar na svojoj stranici još u februaru 2017. godine.

Bunar se nalazio na staroj lokaciji, s vlasnikom koji je naglasio da nije običan bunar, već ručno iskopan i vjerojatno datira iz 1700-ih godina. Beau je opisao bunar kao dubok 4,5 do šest metara i suh, što mu omogućava da istraži unutrašnjost.

Unatoč klimavim i skliskim ljestvama, Beau je odlučio krenuti niz bunar. Međutim, brzo je otkrio da je to samo početak njegovih problema. Dok je silazio, primijetio je prisutnost zmija, uključujući i veću zmiju koja se spustila u bunar.

Beau je hrabro nastavio s istraživanjem, unatoč prisutnosti zmija. Video je privukao pažnju gledatelja, a mnogi su izrazili divljenje za njegovu hrabrost. Dok su neki izjavili da bi se povukli na prvu zmiju, drugi su izrazili divljenje za Beauovu smirenost tokom situacije s zmijama.

Iako je riskirao svoj život kako bi istražio “jezivi” bunar, Beau je dobio veliku pozornost i podršku svojih pratitelja na YouTubeu. Njegova odlučnost i hrabrost privukli su pažnju mnogih, a video je postao viralan, ostavljajući mnoge gledatelje zapanjenima njegovim iskustvom. Oslobođenje.ba