Marija Kulić nakon što je Miljana obrijala glavu: U grob će me otjerati, bolje oči da mi je iskopala!

Miljana Kulić ostavila je u šoku sve svoje cimere u Zadruzi, ali i gledaoce pored malih ekrana kada je odlučila da se u trenutku nervnog rastrojstva obrije na ćelavo i ošiša na nulu svoju dugu kosu.

Kurir je kontaktirao sa Miljaninom majkom Marijom Kulić, koja od stresa ne može da dođe sebi.

– Tresem se. Miljana će me u grob otjerati. Šta uradi, unakazila se. Ne liči više na sebe. Ona je stvarno skrenula, ne znam šta da kažem. Ne bih smjela da se stresiram, doktori su mi to strogo zabranili, a sad sam pod lijekovima za smirenje od jutros. Siniši tek ne smijem da pokažem šta je uradila. Miljana bolje da mi je oči iskopala da ne gledam šta radi tamo, nego sebi glavu što je obrijala. Ja ću umrijeti zbog nje stvarno, pa će onda imati zbog čega da kuka. Lijepo sam joj rekla da se ponaša kako treba, a vidi šta uradi. Ja ne znam za sebe od jutros kad sam vidjela šta je uradila, katastrofa – rekla nam je uplakana Marija, prije nego što je prekinula vezu.

Podsjetimo, nakon što se Miljana ošišala na ćelavo, ona je došla u pab da pokaže novu frizuru Kristijanu Goluboviću, koji se šokirao kada je ugledao šta je uradila.

– E moja Miljo, tebi je sve ravno, tebi je sve super. Prst da ti pokažu, ti ćeš da se cerekaš do sutra! Meni je poraz što si se ošišala, uništila si kosu svoju lijepu – rekao je frapirani Kristijan.

– Sve se mijenja, pa i kosa! Imala sam ja divnu kosu – šalila se Miljana, koju očito nije pretjerano briga za to što je uradila.

Da li će se u narednim danima Miljana pokajati zbog svog ishitrenog postupka, ostaje da vidimo.(narodnjaci.net/krtice.net)

Share this content:

You May Have Missed