“Pazite na decu, čuvajte ih, meni se dogodio propust!” Snežana Đurišić otvoreno o RODITELJSTVU!

“Pazite na decu, čuvajte ih, meni se dogodio propust!” Snežana Đurišić otvoreno o RODITELJSTVU!

Pevačica Snežana Đurišić ima dvoje dece, ćerku Mariju i sina Marka. Sin pevačice živi u Srbiji, a ćerka je udata i živi u Americi.

Snežana je gostujući u emisiji “Sto pitanja” progovorila otvoreno o roditeljstvu, a ovom prilikom je otkrila i šta za nju predstavlja uspeh, kada je ova životna uloga u pitanju.

– Najveći uspeh za roditelja je kada izvede dete na put. Kada to dete postane uspešan čovek, zdrav, prav pošten i čestit. Međutim, u našem poslu to je vrlo teško. Pogotovo ako se oba roditelja bave tim istim poslom, estradnim. Zahteva puno odsustva od kuće. I ja mogu iz ličnog iskustva reći da li što sam premlada dobila decu ili odsustvo i ta mladog i neiskustvo… Prođu neke stvari, propustite nešto misleći da to tako treba u tom trenutku i onda dođe vreme kada shvatite da zbog tog propusta imate nešto što nije dobro i nešto što je možda i problem. Meni se to lično dogodilo i zato mogu da posavetujem sve ljude koji imaju decu da paze, da vode računa i da ništa ne propuštaju pod onom izrekom: “Mali je, ne zna…” Sve znaju i sve što se propustite, plati se kasnije – bila je iskrena Snežana.

Snežana Đurišić nije mnogo govorila o problematičnoj prošlosti sina Marka Gvozdenovića, od toga da je osumnjičen za razbojništvo i napad na nju do toga da je pobegao iz bolnice za lečenje od alkohola. Pevačica je svojevremeno iskreno priznala da ne opravdava postupke naslednika, ali da je on njeno dete i da će biti uz njega do kraja života iako je bole mnoge njegove izgovorene reči. srbijadanas.com

Share this content:

You May Have Missed