U maju nas očekuju pomračenje i krvavi Mjesec: Evo za koje promjene treba posebno da se pripremimo!

U maju nas očekuju pomračenje i krvavi Mjesec: Evo za koje promjene treba posebno da se pripremimo!

Horoskop – Šta nam donosi Pomračenje punog Mjeseca u maju 2021. godine…

Od svih lunarnih faza, najveći energetski uticaj na nas ima pun Mjesec. Prema astrologiji, on može da utiče na naša osjećanja, kako djelujemo i kako spavamo.

Kada nas očekuje sljedeći pun Mjesec?

U maju, 26. dana u mjesecu, očekuje nas pun Mjesec u znaku Strijelca, sibola avanture i istine. Njegova energija podstiče nas da proširimo vidike i posmatramo život iz šire perspektive.

Još jedna stvar po kojoj će ovaj pun Mjesec biti poseban jeste POMRAČENJE – ovo će svim horoksopski znacima donijeti pravi uragan emocija.

Očekuje nas totalno pomračenje Mjeseca, a ova pojava se još naziva i Krvavi Mjesec jer Mjesec tokom pomračenja dobija primjesu crvene boje.

Tokom Pomračenja suočavamo se sa svojim strahovima, sumnjama i tjeskobama. Istražujemo svoju dušu, a kada jednom otpustimo ono što nas blokira, pronalazimo moć i svoju istinu.

Ovo je period transformacije i ekspanzije u iscjeljivanju emocionalnih nesigurnosti i povreda. Pomračenje možemo nazvati i “čistačem” naše energije – ono nas poziva na aktivnost, da ustanemo, da se mijenjamo na bolje.

Iako je pozitivna transformacija dobar segment Pomračenja Krvavog Mjeseca, tenzije će biti pojačane, emocije pomiješane, a osjećat ćemo se i pomalo zbunjeno i nesigurno.

U sebi imate tu hrabrost koja će vam pomoći da prihvatite promjene i zakoračite u neizvjesno.

Mjesec je u znaku Strijelca tokom pomračenja, a najbolje što možemo učiniti jeste da prihvatimo Strijelčevu slobodoumnu energiju dok nas talasi života nose ka novim horizontima.

Promjene su teške, ali na tim horizontima se možda krije i prava naša misija, put ka boljoj verziji svog bića, piše “Lovesensa“. haber.ba

Share this content:

You May Have Missed