PRVA ZVIJEZDA POTPISALA UGOVOR ZA ZADRUGU 6! SPREMA SE NAJLUĐA SEZONA: Planirana je i gala svadba

PRVA ZVIJEZDA POTPISALA UGOVOR ZA ZADRUGU 6! SPREMA SE NAJLUĐA SEZONA: Planirana je i gala svadba

Zadrugarka Miljana Kulić hitno je vraćena iz Turske, gdje je otputovala kako bi hirurškim putem smanjila želudac.

Ljekari su procijenili kako Miljana Kulić u ovom momentu nije spremna za operaciju. Oni su pokušali da je izliječe u Turskoj, a onda su joj rekli da je najbolje da se vrati u Srbiju dok ne bude potpuno zdrava. Kako piše “Informer”, Kulićeva je dobila bronhitis zbog kog nije bila spremna za operaciju.

Operacija želuca je ozbiljna intervencija, pa doktori nisu željeli rijaliti zvijezdu da uvode u totalnu anesteziju dok ne utvrde da je potpuno zdrava.

– Miljana je prošla niz pregleda kada je došla u Tursku. Pregledali su je kardiolog, pulmolog, otoringolaringolor, anesteziolog…

Ustanovljeno je da ima bronhitis i upalu uha, te su odlučili da u ovom momentu nije spremna da ide pod nož – kaže izvor blizak Kulićevoj.

Tim povodom oglasila se Miljana Kulić koja je rekla da je veoma razočarana što je morala da se vrati, ali poručuje da od operacije nije odustala.

– Prehladila sam se, dobila sam bronhitis, pa nisu mogli da me uvedu u anesteziju. Dobila sam upalu uha, imala sam temperaturtu i doktori su rekli da se prvo izlječim, pa da onda dođem. Mnogo sam se razočarala, bila sam očajna kada sam morala da se vratim, ali možda je tako i bolje.

Najvažnije je da sve prođe kako treba kada se operišem – kaže Miljana. Ona otkriva da će se za jedno dvije nedelje vratiti u Tursku.

– Početkom jula idem ponovo tamo. Mislim da ću tada sve završiti. Ući ću u sljedeću sezonu. Sigurno ću skinuti bar 20 kilograma do septembra, a do Nove godine ću biti kao milion dolara. Tada ću napraviti gala svadbu sa Bebicom – otkrila je Kulićeva i iznenadila sve potvrdom da će ući u sljedeću sezonu popularnog rijalitija. novi.ba

Share this content:

You May Have Missed