AU, KAKVA G*ZA! SESTRA MILJANE KULIĆ MOKRA I VRELA: Ana pozirala u moru u TA*GA kupaćem i to otpozadi, a muškarci se ZNOJE!

AU, KAKVA G*ZA! SESTRA MILJANE KULIĆ MOKRA I VRELA: Ana pozirala u moru u TA*GA kupaćem i to otpozadi, a muškarci se ZNOJE!

Sestra rijaliti učesnice Miljane Kulić, Ana Kulić izaziva pažnju gde god se pojavi. Ona je sada otišla na letovanje i objavila niz fotografija na kojima pozira na dušeku u moru, a u prvi plan stavila je zategnutu zadnjicu u tanga bikiniju.

Ana je izazvala komentare jačeg pola koji je oduševljen njenim oblinama, na kojima Kulićka vredno radi u teretani.

“E, ovo je g*za, a ne one plastičarke”, Najjača u Srbiji, nema dalje, jedina koja je povukla na mamu!”, Bebo, g*za ti je fantazija”, samo su neki od komentara na Instagramu.

Inače, nedavno su Anu pitali da radi za 5.000 (oko 4.600 evra) franaka u Švajcarskoj, a sve što treba da radi je da bude doterana i flertuje s mušterijama.

– Da li želiš da dođeš kod nas u Švajcarsku? Restoran je u pitanju. Tvoj posao bi bio samo da budeš tako doterana, sređena, da se smeškaš, flertuješ i šetaš po lokalu. Imamo još četiri konobarice iz Srbije, ali nemamo top devojke. Plata bi ti bila 5.000 franaka, ne radiš ništa. Jednostavno samo da si tu u restoranu – glasila je nepristojna ponuda, na koju je u svom stilu odgovorila:

– Je l’ ima za muškarce? Moj drug je izvrstan lepotan i ume da flertuje, plus ispunjava sve uslove od navedenih. Hvala lepo. Kurir.rs/K.Đ.

Share this content:

You May Have Missed