GLUMICA PRIZNALA VEZU SA VIKTOROM ŽIVOJINOVIĆEM! MILICA TOMAŠEVIĆ: On je sjajan momak, Brena i Boba su DIVNI prema meni!

Showbizz

GLUMICA PRIZNALA VEZU SA VIKTOROM ŽIVOJINOVIĆEM! MILICA TOMAŠEVIĆ: On je sjajan momak, Brena i Boba su DIVNI prema meni!

Glumica Milica Tomašević smatra da je njen dečko Viktor Živojinović postao divan mladić jer su ga pevačica i bivši teniser Boba Živojinović lepo vaspitali.

Glumica je otkrila da žene kada biraju muškarca treba da gledaju njegove roditelje.

– Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep – priča Milica.

Glumica je upoznala budućeg svekra i svekrvu, koji su je prihvatili.

– Brena i Boba su divni ljudi. Srdačni su i dobri prema meni. Ništa manje nisam ni očekivala od velike muzičke zvezde i teniske legende – kaže nova snajka porodice Živojinović.

Varnice između Milice i Viktora sevnule su još u novembru prošle godine, kada su uhvaćeni kako se zabavljaju na jednoj žurci u Beogradu.

Brenin sin se tada provodio u društvu Anastasije Ražnatović i njenog tadašnjeg dečka Đorđa Kuljića. Ubrzo im se pridružila i Milica, koja je na kraju večeri poljubila Viktora u obraz, da bi nedugo posle toga počeli da se viđaju Kurir.rs/Informer