Probudila se nakon DVE GODINE u komi: Otkrila ko ju je divljački pretukao, pa ŠOKIRALA lekare i policiju

Region

Probudila se nakon DVE GODINE u komi: Otkrila ko ju je divljački pretukao, pa ŠOKIRALA lekare i policiju

Vanda Palmer, žena iz Zapadne Virdžinije u SAD, probudila se iz dvogodišnje kome u kojoj je završila u junu 2020. godine, nakon što je divljački izudarana mačetom ili sekirom u glavu. Ona je sada, dve godine kasnije, kao napadača identifikovala svog brata, navodi se u izveštaju.

Ros Melendžer, Šerif okruga DŽekson, otkrio je jezive detalje napada i rekao da su policajci po dolasku na lice mesta mislili da je žena mrtva, prenosi Vest Virdžinija Metronjuz.

– Detektivi nisu mogli da identifikuju njenog napadača i bili su šokirani kada su ih prošle nedelje pozvali iz “Palmerove ustanove za negu” i rekli da se žrtva probudila iz kome. Imali smo pretpostavke o tome šta se dogodilo, ali nije bilo očevidaca, snimaka sa nadzornih kamera, niti zapisa na mobilnom telefonu. Gotovo da nismo imali tragova koji bi nam pomogli u istrazi – rekao je on.

Uprkos teškom oštećenju mozga, Palmer je mogla da komunicira sa detektivima i rekla im je da je njen brat Danijel Palmer čovek koji ju je pretukao.

– Ključ celog slučaja bio je u žrtvi, a pošto ona nije mogla da komunicira, ostali smo bez ičega. Ali, eto, dve godine kasnije, ona se probudila i može da nam kaže šta se dogodilo – rekao je Melendžer.

Napadač Danijel Palmer je navodno uhapšen zbog pokušaja ubistva. objektiv.rs