HUSO I EMINA KONTAKTIRALI BIVŠU ZADRUGARKU: Imali POSEBAN ZAHTJEV – U Sve To Bila UKLJUČENA I Dalila!

Showbizz

HUSO I EMINA KONTAKTIRALI BIVŠU ZADRUGARKU: Imali POSEBAN ZAHTJEV – U Sve To Bila UKLJUČENA I Dalila!

U emisiji “Narod pita” voditeljka Ivana Šopić ugostila je Sandru Rešić i Anu Spasojević. Njih dvije su komentarisale aktuelna dešavanja van rijalitija “Zadruga”.

– Marija iz Beograda je. Želim nešto da pitam Sandru Rešić, šta misli o Dejanu Dragojeviću? – pitala je gledateljka.

– Nemam lijepo mišljenje. Ispao je loš čovjek prema meni – rekla je Sandra.

– Čula sam da ste bili zaljubljeni u Dejana, je l’ to tačno? – pitala je gledateljka.

– Da, jesam bila zaljubljena u Dejana – bila je sarkastična Sandra.

– Je l’ bila dostojna Dalila Dejana? – pitala je gledateljka, piše Srbija Danas.

– Sad da li su oni jedno za drugo… Ne bih da biram uopšte. Imala je Dalila svoje dobre momente, Dejan je isto, pričam prema meni… Kada bih morala da biram između Dalile, Dejana ili Cara, birala bih Cara – rekla je Rešićeva.

– Dalila je neko ko je bio sa mnom dobar i koja me je molila da bude vođa. Kad sam ja izašla i kad je došlo pismo da je Anđelo vođa, ona je rekla: “Šta je ona tebi u životu da te stavi?”, a Anđelo je rekao da me poznaje duže od nje, ona je rekla kao da sam ja opipavala puls – rekla je Ana.

– Nakon uključenja, voditeljka je porazgovarala sa gostima.

– Ja bih Ana da se vratim na temu koju smo otpočeli, šta je bilo kasnije vezano za Anđela i Dalilu – rekla je voditeljka.

– Da, izljubomorisala je. Ja protiv nje nemam ništa, nismo nas dve drugarice. Nisam je napadala jer mi je donekle bilo žao. Ja se nisam plašila nje, samo sam je smatrala osobom koje mi je bilo žao. Njen tata je mene kontaktirao kad smo izašli iz rijalitija i da ja nađem poslastičarnicu, kako bi dobili kolače za Bajram. Da, ja sam to organizovala. Čak me je Emina Mujić zvala da joj pomognem, ali ja nisam bila u Beogradu, pa nisam mogla to da uradim – rekla je Ana.

– Zašto baš tebe? – pitala je voditeljka.

– Vjerovatno jer su videjli da sam bila fer prema njoj, s obzirom da sam bila na Dejanovoj strani – odgovorila je Spasojevićeva.

– Nisam ja rekla da je ona zlo zato što je prevarila muža, nego zbog svega posle toga. Kao ženu sam je razumela, a to razvlačenje po izolaciji, tu je negdje postojao neki momenat gde nisam mogla kao žensko da ustanem i da nešto kažem… Da bi mi došli do onog njenog komentara: “Lako je biti pošten, kad te niko neće”. Poštujem ja to što ima jačinu, ne da na sebe i kad je najgori momenat na svijetu. Mislim da će je stići na kraju i taj crv koji će da je jede, da ustaneš i pjevaš, to je lažna Dalila. Rekla sam joj da će je sve stići nekada – rekla je Sandra.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. (balasevizam.novi.ba)