NEKAD SE TAKMIČIO U GRANDU, A ONDA ODSELIO U AUSTRALIJU I VOZIO KAMIONE: Kad se vratio u Srbiju pjevača jedva prepoznali (FOTO)

Showbizz

NEKAD SE TAKMIČIO U GRANDU, A ONDA ODSELIO U AUSTRALIJU I VOZIO KAMIONE: Kad se vratio u Srbiju pjevača jedva prepoznali (FOTO)

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja “Zvezde granda” Mirko Urošević Maks uključio se uživo u emisiju “Puls Srbije” na Kurir televiziji i otkrio uredniku i voditelju Ivanu Gajiću kakav je bio njegov život u Australiji, zbog čega se vratio u Srbiju kao i mnoge druge stvari iz svog privatnog života.

– Maks je moj nadimak koji sam dobio u Australiji. Ime sam dobio od kolega, podsjećao sam ih na “Mad Max”, na glumca Mel Gibsona. Mirko je moje ime koje sam dobio po rođenju, a ustvari se osjećam kao Maks – rekao je pjevač.

Na pitanje voditelja Gajića zbog čega se vratio nazad u Srbiju, Maks ističe da je to zbog karijere i popularnosti.

– Moja familija je uvijek u meni. Vratio sam se isključivo zbog popularnosti i karijere. Ne mogu da gradim to u Australiji. Razlog je karijera. Bavio sam se u Australiji muzikom, ali vozio sam i kamione. Svaki posao ima svoje prednosi i mane, ni jedan posao nije lak. Pjevam iz ljubavi, pa mi to lakše pada. Ko zna kako je voziti kamion, zna o kakvom poslu je riječ. Po povratku u Srbiju objasnio sam svoju pjesmu – kaže Maks.

Za kraj, osvrnuo se i na muzičko takmičenje u kom je učestvovao.

– Otišao sam tamo i pjevao sam ono što su drugi očekivali od mene. Bilo je tako kako je bilo, jedno novo iskustvo i shvatio sam neke stvari. Ne bih to puno komentarisao (kurir.rs)