SMRŠALA 13 KILOGRAMA PRIJE ZADRUGE, BRZA DIJETA ZORICE MARKOVIĆ: Lagano Za Pripremu – DAN ZAPOČNITE OVIM NAPITKOM

Showbizz

SMRŠALA 13 KILOGRAMA PRIJE ZADRUGE, BRZA DIJETA ZORICE MARKOVIĆ: Lagano Za Pripremu – DAN ZAPOČNITE OVIM NAPITKOM

Pjevačica Zorica Marković kaže da je riješila da smrša u trenutku kada je vaga bila na ivici da pokaže trocifren broji.

Imala je 20 kilograma viška jer nije mogla da zamisli obrok bez hljeba. Kada je prije nek liko mjeseci otišla na pregled, doktor joj je rekao da bi zbog problema sa srcem trebalo da koriguje ishranu. Tada je reši la da batali hleb i da više ne jede kasno uveče.

– Bila sam nedisciplinovana što se tiče ishrane. Mnogo sam jela hljeb, tjestenine i peciva, a to je u mojim godinama nedopustivo. Zato sam naglo dobila kilograme i u jednom trenutku sam shvatila da ću imati zdravstvene probleme. Vaga je pokazala da imam 98 kilograma. Rekla sam sebi: “Ako nešto ne preduzmem, preći ću stotku. Riješila sam da počnem da mjerim povrće i meso, a hljeb i tjestenine sam kompletno izbacila. Odmah sam vidjela rezultate jer sam poslije nekoliko mjeseci uspjela da skinem 13 kilograma. Sada imam 85, a planiram da doguram do 80 – kaže Zorica.

Zorica je uvela zdrave navike – ujutru uvijek popije čašu mlake vode sa sodom bikarbonom, kao i vitamine.

– Čašu vode sa sodom pijem na prazan želudac, pa odmah doručkujem. Spremim smuti od voća i povrća. Do ručka popijem još samo jednu kafu. Ručam bareno povrće i meso, a isto to jedem i za večeru. Ranije sam preskakala obroke u toku dana i najviše sam jela uvečerr i noću. Zato sam se gojila. Osim toga, imam jake kosti, pa je svaki višak na meni vidljiv. Zbog problema sa srcem i holesterolom, uvijek treba da vodim računa o ishrani, a ja sam se baš opuštala – otkrila je pjevačica.

Zorica dodaje da ima jedan neobičan problem, a to su njene velike grudi zbog kojih, kako kaže, izgleda krupnije.

– Imam veliko poprsje, pa kad se ugojim, izgledam ogromno! Tolike grudi bi bile super kada bih bila niža i mršava kao prut. Ovako nikako ne mogu da budem zgodna – zaključila je

Zorica čim ustane prije doručka popije čašu vode sa soda-bikarbonom, zatim popije smuti od voća i povrća. Za ručak mahom jede bareno povrće i meso sa salatom, a za večeru ribu. Ukoliko je gladna između obroka za užinu pojede neko voće. (balasevizam.novi.ba)