Dobio više od MILION evra na lutriji i to SAKRIO od žene: Gorko je zažalio kad je saznala

Ispovijesti

Dobio više od MILION evra na lutriji i to SAKRIO od žene: Gorko je zažalio kad je saznala

Kinez, predstavljen u tamošnjim medijima samo pod prezimenom Džou, nekako je uspeo da od supruge čitave dve godine krije da je dobio na lutriji. A nije uzeo malo, dobitni brojevi su mu obogatili račun za 1,36 miliona evra, odnosno za 10 miliona juana.

Kada je gospođa saznala za to, zatražila je razvod, pa je sud u Vendžouu u istočnoj kineskoj provinciji Džeđijang 1. februara presudio da Džou mora da plati višemilionsku odštetu ženi. Tokom suđenja je rečeno da je muškarac starijoj sestri prebacio dva miliona juana čim mu je novac bio na računu, odnosno da je nekoliko dana kasnije podigao 700 hiljada juana kako bi pomogao bivšoj ženi da kupi stan.

Sud se složio sa mišljenjem da je novac koji je Džou prebacio na svoju sestru i bivšu suprugu deo zajedničke imovine, pa je supruga uspela da dobije 60 odsto tog dela dobiti. Nijedna od stranaka nije podnela žalbu, a mediji nisu naveli zašto je muž odlučio da prećuti svojoj „dragoj” da se obogatio, preneo je Hangdžou dejli.

Slučaj je podsetio na priču iz oktobra prošle godine kada je muškarac iz autonomnog regiona Guangši Džuang osvojio 220 miliona juana (30 miliona evra) i takođe sakrio dobitak od svoje porodice, objašnjavajući da ne želi da žena i dete razmišljaju o tome. objektiv.rs