Unuk i baka glumili da su u vezi kako bi postali popularni na društvenim mrežama!

Ispovijesti

Unuk i baka glumili da su u vezi kako bi postali popularni na društvenim mrežama!

Bizarna priča o baki i 19-godišnjem unuku iz Italije dos pjela je na naslovnice brojnih svjetskih medija. Naime, 76-godišnja Milina Gatta i njezin unuk Giuseppe D’anna na društvenim mrežama su se pretvarali da su ljubavni par.

“Zaljubljeni par” se na morbidan način odlučio našaliti sa hiljadama pratitelja te su se fotografirali i snimali dok razmjenjuju poljupce.

Giuseppe je na kraju potvrdio prevaru u razgovoru za novinsku agenciju JamPress. Oboje se vole sređivati za fotkanje, kako je kazao, i bili su spremni pozirati za kameru te nije im bilo teško prikazati scene kao da su u velikoj ljubavi, pa se zaista činilo kao da su ljubavni par.

Prije nego je istina izašla na vidjelo, neki su se komentatori zabrinuli zbog toga jer se činilo da Miline Gatta “kupuje” mladićevu ljubav raskošnim darovima. Ljudi su u komentarima izražavali zbunjenost, zgražanje, šokiranost i gađenje.

Kad su priznali da je riječ o “šali” mnogi su napali 19-godišnjaka te ga optužili da je iskoristio svoju baku samo kako bi stekao popularnost na društvenim mrežama. Izvor: Klix