Podijelila u videu: ‘Bivši me prevario s maćehom koja mi je do tada punih 25 godina bila kao mama”

Ispovijesti

Podijelila u videu: ‘Bivši me prevario s maćehom koja mi je do tada punih 25 godina bila kao mama”

Sišla sam dolje da vidim gdje je”, kaže Jess. “Ležao je na sofi s dekom preko sebe, a ja sam pomislila, ‘Što je ovo?!’”, ispričala je- Zvijezda britanskog realitija Married at First Sight (“Brak na prvu”) Jess O’Connor ispričala je na TikToku kako je svog bivšeg dečka jedne noći uhvatila s maćehom; a njena je priča prikupila više od 1,6 milijuna pregleda.

“Dakle on i ja smo tada već četiri godine bili zajedno, a maćeha je sa mnom živjela već 25 godina, znači dosta dugo”, rekla je. I što je najgore, super smo se slagale, bila mi je kao mama”.

Te su večeri, priča Jess, ona i dečko izašli na večeru, nakon čega su otišli prespavati kod njenog tate i maćehe, no kad se oko pet ujutro probudila, shvatila je da on nije u krevetu…

“Sišla sam dolje da vidim gdje je”, kaže Jess. “Ležao je na sofi s dekom preko sebe, a ja sam pomislila, ‘Što je ovo?!’”

Tada je, kaže, ušla u blagovaonicu, gdje je ugledala dvije prazne čaše od šampanjca i dva mobitela na stolu.

“Osim toga, njegova je odjeća bila na podu”, priča O’Connor. “On se tada pokušao na brzinu odjenuti, a u žurbi je slučajno navukao pogrešne gaćice; tako da je doslovno bio u čipkastim gaćicama moje maćehe… ”

Ona je, kaže, izbezumljena i u šoku u tom trenutku počela vrištati, i to tako glasno da je probudila oca i maćehu koja je već bila u svom krevetu. Žena je pokušala, dodaje, sve negirati, rekavši da je dečko sigurno njene gaćice slučajno uzeo iz košare za veš, no već je bilo previše dokaza da bi itko u to povjerovao.

Nakon toga, O’Connor je ostavila svog dečka, a njezin je otac ostavio svoju dugogodišnju suprugu.

“Morala sam dugo nakon toga ići na psihološku terapiju, taj mi je događaj uništio mentalno zdravlje”, priznaje. “Čak sam na mobitelu bila snimila i oproštajnu poruku, no srećom oporavila sam se. Ipak, od tada sam već pet godina sama.”

“Ne mogu ni zamisliti što si osjećala tada i kako se sada osjećaš. Takvi ljudi ti ne trebaju u životu, drago mi je da više nemaš ništa s njima”, napisao je jedan korisnik, a prenosi NY Post. vecernji.hr

@jesspotter_xx

Replying to @social&realityTV investigation for everyone asking about the story of why im single…here u go…#mafsuk #marriedatfirstsight #marriedatfirstsightuk #mafs22 #fy #fyp #cheating #cheatingex

♬ original sound – Jessica Anne