OTIŠLA U BOLNICU ZBOG SLIJEPOG CRIJEVA, VRATILA SE SA BEBOM: NIJE IMALA POJMA DA JE TRUDNA

Region

OTIŠLA U BOLNICU ZBOG SLIJEPOG CRIJEVA, VRATILA SE SA BEBOM: NIJE IMALA POJMA DA JE TRUDNA

Kajla Simpson, tada studentkinja druge godine Univerziteta u Indijani, uživala je na zabavi, kada je iznenada osjetila intenzivan bol u stomaku. Hitno su je odvezli u Urgentni centar, ubjeđeni da joj je puklo slijepo crijevo. Međutim, ispostavilo se da je krenula da se porađa, iako nije imala pojma da je trudna.

-Otišla sam u bolnicu misleći da imam upalu slijepog crijeva. Počela sam da vrištim od bolova i doktor je utrčao u moju bolničku sobu. Bila sam šokirana kada mi je rekao da bebina glava viri – ispričala je Kajla u svom TikTok videu, koji je postao viralan.

Objasnila je da je imala redovne menstruacije i da je zapravo smršala u mjesecima prije nego što je dobila svoju, sada već skoro jednogodišnju, kćerku Medi.

-Moje menstruacije su bile sasvim normalne i trajale su po četiri, pet dana – nastavila je.

@kaylanicolesimpson

crazy that a year ago I was 9 months pregnant

♬ Made You Look – Meghan Trainor

Kada je riječ o fizičkim promjenama, Kajla tvrdi da uopšte nije imala trudnički stomak, već da je sve vrijeme bio ravan i zategnut. Rekla je i da je zapravo smršala 13 kilograma i da nikada nije bila tako mršava. Na snimku je pokazala i fotografije na kojima se vidi njena vitka figura u bikiniju tokom drugog tromjesečja. Objasnila je i da je njena mama, koja je bila pored nje tokom hitnog porođaja, sve vrijeme slala poruke njenom tati.

-Ona je trudna – glasila je poruka njene mame, dok je tata samo odgovorio: “Molim?!”

Svi su bili šokirani i zbunjeni, korisnici koji su odgledali ovaj video su također ostali zatečeni.

-Ovo je tako strašno, moj najveći strah – napisao je jedan korisnik.

-Moja najgora noćna mora – dodao je drugi.

Međutim, bilo ih je i nekoliko sa sličnim iskustvom.

-To se desilo i meni. Imala sam infekciju mokraćnih kanala i otišla sam u hitnu pomoć sa strašnim bolovima i tada su mi rekli da sam trudna. Dva dana kasnije dobila sam kćerku – glasio je jedan komentar.

Uprkos tome što nije očekivala trudnoću i bebu, Kajla kaže da je došla kući dva dana nakon porođaja sa svojom “savršeno zdravom bebom i novom najboljom prijateljicom”. hayat.ba