VRIJEDNA AKCIJA FERHATOVIĆA U BEČU: PAKET OD 50 EURA ZA PORODICE U POTREBI

Region

VRIJEDNA AKCIJA FERHATOVIĆA U BEČU: PAKET OD 50 EURA ZA PORODICE U POTREBI

Bosanci i Hercegovci nastanjeni širom svijeta svojim dugogodišnjim zalaganjem su mnogo postigli. Jedan od njih je i Senadin Ferhatović iz mjesta Kaćuni kod Zenice o kojem smo ranije pisali. Pažnju javnosti je privukla priča o njegovom uspješnom radu daleko od rodne Zenice.

Vlasnik je firme Suhomesnati Proizvodi Wien u Beču, ali i online shopa www.ferhatovic.at. Još jednom je pokazao svoje veliko srce za našu Bosnu i Hercegovinu i ugroženi narod u njoj. Ferhatović je u ovim mubarek danima, osim paketa sa ‘Suhomesnati Proizvodi’ koje redovno poklanja na Facebook stranici ‘Suhomesnati Proizvodi Wien’, tako i u grupi ‘Kuhajte sa nama’ za članove koji su tu od samog početka.

Ferhatović ima već 10 porodica koje redovno obilazi i izdržava. Kako je porodica koje su u potrebi, nažalost, veliki broj učešće u ovoj akciji je prošireno pa i sami možete učestvovati. Na online shopu www.ferhatovic.at možete kupiti paket koji košta 50 eura a taj paket će biti podijeljen porodicama u potrebi u vrijeme sehura.

Posebno je zanimljivo pročitati kako je Ferhatović otputovao na potpisivanje višemilionsko vrijednog ugovora i to avionom Austrian airlines. Ništa tu ne bi bilo čudno da prije devet godina nije radio kao čistač na tom avionu, a danas ga koristi kao uspješni biznismen i širom Evrope sve više plasira suhomesnate proizvode Wien.

Svoju firmu „Ferhatović“ osniva krajem 2017. godine i u početku posluje isključivo online.

Danas se firma bavi distribucijom proizvoda sa Balkana i suhomesnatim proizvodima. Također, posjeduje trgovinu u Beču na adresi Braunhirschengasse 12-20, Vrata 1, 1150 Beč, Austrija pod istim nazivom „Ferhatović“ i online shop, gdje nude skoro .2000 proizvoda za sve država širom EU. Trenutno su vodeći u EU po distribuciji online trgovine sa područja Balkana, te nastoje proširiti svoj biznis u više smjerova kao što su veća trgovina, ćevabdžinica, mesnica i td.

Uskoro se firma ‘Ferhatović Suhomesnati Proizvodi Wien’ širi sa poslovnim prostorom i u Beču.

Posjetite ih i sami se uvjerite u njihovu ponudu na web stranici: www.ferhatovic.at ili u trgovini na adresi: Braunhirschengasse 12-20, Vrata 1, 1150 Beč, Austrija. hayat.ba