Mnogo se istripovala ova gospođa: Zvezdan Slavnić udario na Dušicu, odbrusila mu usred emisije i spustila ga na zemlju!

Showbizz

Mnogo se istripovala ova gospođa: Zvezdan Slavnić udario na Dušicu, odbrusila mu usred emisije i spustila ga na zemlju!

Dušica Jakovljević odgovorila Zvezdanu Slavniću na prozivku koju joj je uputio “s leđa” dok je vodila emisiju “Pitanja gledalaca” u okviru Zadruge.

Dok mnogi u Zadruzi možda ne iznose svoje iskreno mišljenje o Zvezdanu Slavniću i ostaju mu “priklonjeni”, kako gledaoci svakodnevno tumače ponašanje zadrugara, voditeljka Dušica Jakovljević, koja je nedavno pokazala kako uživa s novim dečkom, nema problem s tim da iskaže svoje mišljenje i postavi učesnike na “njihovo mjesto”.

Poznato je da ima britak jezik i da nikome ne ostaje dužna, naročito ne učesnicima Zadruge, pa je na Zvezdanovu prozivku Dušica Jakovljević odmah odreagovala i podsjetila gledaoce, a i učesnike, na to ko je voditelj, a ko učesnik rijalitija.

“Mnogo se istripovala ova gospođa”, prokomentarisao je Slavnić Dušici iza leđa tokom emisije “Pitanja gledalaca”, na šta se ona nije spustila na njegov nivo.

“Nemam komentar. Lijepo je rekao, gospođa sam, to ću i ostati”, poručila je voditeljka, koja gledaoce redovno podsjeća na to da profesionalno i objektivno radi svoj posao, ali da osnovna pravila ponašanja moraju biti ispoštovana. Izvor: Mondo.rs