Mladi vojnik iz Hrvatske preminuo nakon što ga je najbolji prijatelj brutalno pretukao!

Region

Mladi vojnik iz Hrvatske preminuo nakon što ga je najbolji prijatelj brutalno pretukao!

Mladić (21) je brutalno pretučen u noći s petka na subotu, na glavnom trgu u Požegi. Nažalost je jutros preminuo od posljedica zadobijenih povreda. Policija je zbog premlaćivanja uhapsila 20-godišnjeg M. K. koji je iz istog mjesta kao i mladi vojnik. Nad njim je završeno krim-istraživanje te je osumnjičen za kazneno djelo teška tjelesna povreda sa smrtnom posljedicom.

Naime, osumnjičeni je u subotu 15. aprila 2023. oko 2:15 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkiralištu, nakon kraće verbalne prepirke fizički napao 21-godišnjaka zadavši mu više udaraca u predjelu glave. Uslijed udaraca 21-godišnjak je pao na pod, a osumnjičeni ga je nastavio udarati još nekoliko puta i napustio mjesto događaja.

S obzirom na to da je lokacija pokrivena kamerama, hrvatski mediji prenose da je napad bio brutalan te da se radilo o snažnim i višestrukim udarcima nogom u glavu. Oni također navode i da ga je policija srela blizu mjesta događaja, ali se on pravio da želi pomoći i da ne zna o čemu se radi.

Vojnik je u bolnicu primljen u teškom stanju, bez svijesti i razbijene glave. Imao je unutrašnje krvarenje i povrijeđene druge dijelove tijela. Obavljena je i reanimacija međutim liječenje je u takvom stanju bilo teško. Lokalni portal Pozega.eu objavio je kako su dvojica mladića bili prijatelji i da su te noći bili u zajedničkom izlasku, ali da se o motivima još uvijek ne zna ništa.

“Zajedno su odrastali od malih nogu, samo godinu dana su razlike. Družili su se, dijelili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili”, u nevjerici za portal prepričavaju mještani.

M. K. i pretučeni Jakov dijelili su i travnjak nogometnog kluba za koji su obojica igrali, trenirali i odlazili na utakmice. Izvor: Klix