Nova pjesma i spot Armina Šabića – “Nevoljo” osvaja srca publike (VIDEO)

Muzički svijet

Armin Šabić, talentirani bh. pjevač koji se proslavio učešćem u popularnom muzičkom showu Zvezde Granda, predstavio je svoju novu pjesmu “Nevoljo”. Pjesmu je producirao WS Music, a spot je radila video produkcija AE Video by Enis Fakić iz Cazina.

“Nevoljo” je Arminova druga službena pjesma, a već je osvojila srca brojnih ljubitelja njegove muzike. Pjesma govori o bolu nakon prekida ljubavne veze, što je tema koja se može povezati sa svima koji su ikad prolazili kroz sličnu situaciju. Arminova izvedba je emotivna i iskrena, a glasom lako prenosi emocije koje se kriju iza riječi.

Spot za pjesmu “Nevoljo” je sjajno režirao Enis Fakić, koji je već poznat po svojim inovativnim i kreativnim videima. Spot se bavi temom pjesme, a atmosferu pojačavaju sjajna scenografija i upotreba svjetlosnih efekata. Armin se u spotu pojavljuje u različitim scenama koje prikazuju njegovu emotivnu izvedbu pjesme. Uz prirodu i okolinu, spot dodatno oživljuje pjesmu i daje joj novu dimenziju.

Armin Šabić je na muzičkoj sceni već dugo vremena, a učešće u showu Zvezde Granda pomoglo mu je da postane prepoznatljiviji i stekne mnogo fanova diljem zemlje. Nakon uspješnog debija sa pjesmom “Ostani”, nova pjesma “Nevoljo” dokazuje da je Armin ozbiljan igrač na bh. glazbenoj sceni.

Muzička produkcija pjesme “Nevoljo” je također na visokom nivou. WS Music je dao pjesmi sjajan zvuk koji odgovara temi i izvedbi pjesme.

Ukratko, “Nevoljo” je sjajna pjesma koja će se lako povezati sa slušateljima koji su prolazili kroz bolne prekide ljubavnih veza. Arminova emotivna izvedba i sjajno režiran spot čine je još jačom i privlačnijom za slušatelje. Nakon ovog uspjeha, sigurni smo da Armin ima još mnogo toga za pokazati na bh. muzičkoj sceni.