Jezivi komentari učenika na TikToku: Slavimo što je nastavnica historije crkla!

Region

Jezivi komentari učenika na TikToku: Slavimo što je nastavnica historije crkla!

U Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na beogradskoj opštini Vračar, jutros u 8.42 časa došlo je do pucnjave u kojoj je učenik te škole ubio osmoro đaka i radnika obezbjeđenja, a ranio šestoro djece i jednu nastavnicu. Izvor za “Blic” koji je upoznat sa slučajem rekao je da dječak “nije pokazivao znakove kajanja za zločin koji je počinio”. Kako je objasnio, u policiji je ubica ispričao šta i kako je sve planirao.

Masakr i užasna tragedija duboko je uznemirila građane Srbije.

I dok stručnjaci za mentalno zdravlje upozoravaju koliko je važno da djeca koja su bila prisutna i svjedočila ubistvima što prije potraže pomoć, sa druge strane šokantni komentari na društvenim mrežama pojedine djece koja su iz škole “Vladislav Ribnikar” potežu pitanje empatije i svjesnosti da li uopšta znaju kakva se tragedija desila.

Nakon što je jedan dječak objavio fotografiju dječaka koji je ubio đake i člana obezbjeđenja uz komentar “kralj”, na Tik Toku u komentarima se oglasio još jedan đak koji je ispod snimka o ubistvima napisao: “Ja sam bio dežuran, ali slavimo što je nastavnica historije crkla”. Izvor: sandzakdanas.rs