Dječak (12) hicima iz puške u*io radnika restorana: Nezapamćen užas potresao cijeli grad!

Region

Dječak (12) hicima iz puške u*io radnika restorana: Nezapamćen užas potresao cijeli grad!

Dvanaestogodišnji dječak optužen je za ub.stvo jer je ubio radnika jednog restorana u Teksasu hicima iz puške. Smrtonosni okršaj počeo je prema navodima iz policije kad je Metju Dejvis (32), radnik drajv in restorana “Sonik” u Kinu, primijetio jednog muškarca kako mokri na parkingu u subotu uveče.

Dejvis je prišao muškarcu, koji je kasnije identifikovan kao Angel Gomez (20), a onda je došlo do tuče, navodi se u izvještaju policije.

Tokom tuče dječak, koji je sjedio u Gomesovom autu, navodno je ispalio svih šest metaka iz puške pogodivši radnika restorana. Dejvis, inače otac dječaka koji je malo mlađi od ub.ce, hitno je prebačen u obližnju bolnicu, ali je nedugo zatim proglašen mrtvim.

Gomez i dječak su pobjegli, međutim, uhapšeni su nekoliko sati kasnije i optuženi za ub.stvo.

– Tužni smo zbog tragedije u kojoj je nastradao radnik restorana u Кinu. U potpunosti sarađujemo sa lokalnim vlastima dok sprovode istragu – rekao je portparol Sonika za NBC-DFV.

Na stranici GoFundMe pokrenuta je kampanja da se pomogne Dejvisovoj porodici. Nesretni radnik iza sebe je ostavio sina (10) i majku. Dejvisova mama Li En radi kao stjuardesa. Upravo su njene kolege pokrenule kampanju prikupljanja pomoći.

– Jedna od naših voljenih stjuardesa Li En pretrpjela je razoran gubitak. Njen sin Metju je tragično pogođen više puta dok je bio na poslu. Avionom je prebačen u bolnicu gdje je proglašen mrtvim. Li En je primila tužnu i srceparajuću vijest u prenoćištu. Možemo samo pokušati da shvatimo kako se osjeća – piše na stranici. (Kurir.rs/NY post)