SVEKAR I SVEKRVA TRAŽE OD NAS 650. 000 EVRA ODŠTETE: Ucenjuju nas zbog OVOG RAZLOGA, ne znamo više kako da se izborimo!

Ispovijesti

SVEKAR I SVEKRVA TRAŽE OD NAS 650. 000 EVRA ODŠTETE: Ucenjuju nas zbog OVOG RAZLOGA, ne znamo više kako da se izborimo!

Roditelji iz Indije ističu da su svom sinu platili i školovanje i venčanje, a zauzvrat žele unuka!

Šri Sagar (35) ne zna šta da radi sa roditeljima! Naime, sa svojom suprugom je u braku šest godina i ne žele jos da imaju potomstvo. Međutim, njegovi otac i majka žele da oni u roku od godinu dana dobiju sina, inače će tražiti odštetu u iznosu od 650.000 evra!

Sagarov otac je rekao da je svu svoju ušteđevinu potrošio na školovanje sina, poslavši ga u SAD 2006. da se obučava za pilota, što ga je koštalo 65.000 dolara. Takođe, naglašava da je po povratku u Indiju 2007. godine izgubio posao, pa je porodica morala da ga finansijski izdržava više od dve godine, prenosi Tajms of Indija.

Šri je, konačno, pronašao posao pilota. Zato su roditelji bili ugovorili njegov brak sa Šubangi Sinhom 2016. godine, nadajući se da će imati unuka do odlaska u penziju. Ističu da su platili svadbu u hotelu sa pet zvezdica, luksuzni automobil vredan 80.000 dolara i medeni mesec.

– Moj sin je u braku šest godina, ali još ne planiraju dete. Bar da imamo unuka sa kojim ćemo provoditi vreme, naš bol će postati podnošljiviji – rekao je čovekov otac.

Advokat para, AK Srivastava, rekao je da će tražiti novac zbog psihičkog uznemiravanja!

– San svakog roditelja je da postane deda ili baka. Na ovo su čekali godinama – zaključili su. (stil.kurir.rs)